De ce a luat în greutate Andra în ultimii doi ani. „Sunt unul dintre acei oameni”

De Unica.ro, pe

În ultima perioadă, Andra (35 de ani) a reușit să dea jos câteva dintre kilogramele nedorite care o deranjau de ceva timp. Cântăreața a ales să-și recapete treptat forma fizică dorită, iar revenirea la viața normală, după restricțiile din timpul pandemiei, a contribuit în procesul de slăbire pentru că acum Andra poate concerta și dansează foarte mult pe scenă.

Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte! Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat. Trăim vremuri luminoase în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor și mă bucur că e în regulă să nu fim toate la fel – a declarat Andra, pentru Viva.

Citeşte şi: Cornel Ilie, mărturisiri emoționante despre pierderea părinților. „Mi-am dat seama că și copiilor mei li se va întâmpla!”

Citeşte şi: Laura Cosoi: „Am devenit femeie abia când mi-am cunoscut soțul

Citeşte şi: Pavel Bartoș, despre drama trăită în adolescență. „Aveam 16 ani. Atunci m-am maturizat brusc!”

Citeşte și: Lavinia Pîrva, noi declarații despre al doilea copil

Soția lui Cătălin Măruță a acumulat un surplus de kilograme în timpul pandemiei, când a fost nevoită să stea mai mult acasă și, având copii, a gătit mai multe dulciuri pentru ei. Dulciurile, spune Andra, sunt marea ei slăbiciune, așadar artista nu s-a putut abține din a nu se înfrupta din bunătățile gătite pentru cei mici.

În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc.

Zilnic am parte de ispite, ca să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust – a mărturisit Andra, pentru Libertatea.

Foto – Facebook

De ce a luat în greutate Andra în ultimii doi ani. „Sunt unul dintre acei oameni”
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!