Alexandru Ciucu, despre divorțul de Alina Sorescu: „Nu avem încotro”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 11:53
Alexandru Ciucu a făcut noi declarații cu privire la zvonurile potrivit cărora s-ar afla în proces de divorț cu soția sa, Alina Sorescu. Designerul Casei Regale dezminte informațiile apărute în presă. 

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt împreună de 13 ani, iar în urmă cu aproape 11 ani au devenit soț și soție. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina, născută în 2014, și Ana Raisa, născută în aprilie 2016. Recent, designerul a fost surprins în compania unei femei, iar în presă s-a spus că acesta și-ar înșela soția și că ar fi în pragul divorțului.

Soțul Alinei Sorescu a declarat pentru Playtech că nimic din ce s-a spus nu este adevărat. Acesta susține că femeia alături de care a fost văzut este o prietenă de familie.

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public”, a spus Alexandru Ciucu.

„Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a mai completat acesta.

Alina Sorescu își apără căsnicia cu Alexandru Ciucu

Și Alina Sorescu a susținut că nu există astfel de probleme în căsnicia ei.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus artista la Prima TV.

În septembrie 2020, cântăreața a intervenit telefonic în emisiunea Vorbește Lumea pentru a clarifica o altă serie de speculații referitoare la relația lor.

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă.

Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie”, a declarat Alina Sorescu anul trecut.

Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu?

„Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință la Cerbul de Aur. El a fost nașul spiritual așa. Chiar dacă nu a fost căsătorit, pentru a ne fi naș oficial. (…) M-a cerut de soție fix un an mai târziu, fix în ziua în care făceam un an.

După încă un an, am făcut nunta. Nu am găsit fix pe 5 septembrie, când ne-am cunoscut noi, dar ne-am căsătorit pe 12”, mai dezvăluia Alina în urmă cu ceva timp, în emisiunea La Măruță.

„Mi-a plăcut de ea și m-am dus țintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea și am vorbit cu ea. E diferență de 10 ani. Noi am terminat aceeași școală generală, dar nu ne-am întâlnit niciodată în perioada școlii”, mai povestea și Alexandru Ciucu în trecut.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!