Adevărul despre relația Shakirei cu un surfer de 24 de ani, după despărțirea de Gerard Pique. Cântăreața rupe tăcerea

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Luni, 05 decembrie 2022, 10:19

Shakira are un nou iubit, după despărțirea de Gerard Pique? Este întrebarea pe care și-o pun de câteva zile publicațiile din străinătate, după ce cântăreața columbiană a fost surprinsă alături de Gorka Ezkurdia, un instructor de surf. Cântăreața rupe tăcerea și face primele declarații, după ce s-a spus că are o nouă relație, la scurt timp de la despărțirea de fotbalistul Gerard Pique, alături de care are doi copii.

Shakira ar trăi o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Cel puțin asta este ceea ce susțin cei de la Marca, după ce cântăreața a fost surprinsă făcând surf alături de un tânăr columbian. Se pare că Shakira și Gorka Ezkurdia au fost surprinși împreună de mai multe ori în ultimele două săptămâni.

Ce spune Shakira despre relația cu Gorka Ezkurdia, un tânăr antrenor de surf

Cei doi au fost văzuți preț de câteva ore bune în Cantabria și, potrivit unor martori, nu este pentru prima dată când Shakira merge acolo ca să facă surf. După ce presa din Spania a vuit în privința acestei relații, Shakira a ținut neapărat să clarifice situația. Shakira spune, printr-un comunicat de presă, că nu are un partener și că nu își dorește o relație.

Cine i-a furat inima Shakirei după despărțirea de Gerard PiqueIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 12)

„Din respect pentru copiii mei și pentru momentul vulnerabil prin care trec, cer presei să oprească speculațiile. Nu am partener și nici dorința de a avea. Mă dedic în totalitate copiilor mei și bunăstării lor”, a transmis Shakira în presa internațională.

Cum au reacționat fanii, după ce presa internațională a scris că artista ar avea un nou iubit

Potrivit presei internaționale, fanii Shakirei sunt în extaz după ce au apărut zvonurile privind aceasta nouă relație. Fanii artistei consideră că aceasta merită să fie fericită după toată suferința cauzată de despărțirea de fostul fotbalist Gerard Pique.

În luna iunie a acestui an, Shakira și Gerard Pique au anunțat că s-au despărțit după o relație de mai bine de 11 ani, iar fostul fundaș al Barcelonei se află deja într-o relație cu tânăra Clara Chia Marti.

Shakira și Gerard Pique s-au întâlnit la tribunal

Shakira și Gerard Pique s-au întâlnit zilele trecute la tribunal pentru a semna acordul privind custodia copiilor. Cântăreața și fostul fotbalist au împreună doi copii, Sasha și Milan. Sasha, în vârstă de 11 ani, şi Milan, în vârstă de 9 ani, vor merge să locuiască alături de mama lor la Miami, pentru a scăpa şi de presiunea mediatică din Spania. Și astfel, Shakira va pleca la Miami cu copiii după Crăciun, după 8 ani petrecuţi la Barcelona. Pique îşi va putea vizita copiii de câte ori doreşte.

Pe plan profesional, artistei îi merge foarte bine. Cea mai nouă piesă lansată, „No fue culpa tuya”, în care vorbește despre despărțirea de Gerard Pique, a fost foarte bine primită de public. Totodată, Shakira a devenit imaginea celor de la Burberry pentru colecția din acest sezon.

Sursa Foto: Shutterstock, Twitter @shakirastuff

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!