Actrița Rose McGowan a rămas fără simțul mirosului în urma unui accident

De Oana Savin pe
Actrița Rose McGowan a dezvăluit că și-a pierdut simțul mirosului în urma unui accident ciudat suferit în urmă cu cinci ani.

Ea a povestit că a fost lovită la cap cu portiera unei mașini, iar acest incident a lăsat-o în imposibilitatea de a-și testa produsele de baie și de a nu-și da seama de surgeri de gaze.

Totuși, actrița susține că în momentul în care și-a pierdut simțul mirosului i s-a dezvoltat extraordinar de mult simțul gustului, relatează Daily Mail.

Am aflat acum cinci ani. Am făcut o serie de teste la Harvard pentru că mi-am pierdut simțul mirosului într-un accident ciudat. M-au studiat pentru că încă aveam simțul gustului deși cele două sunt în mod normal interconectate”, a declarat McGowan în timpul unei emisiuni televizate.

Am fost lovită la cap cu portiera unei mașini de un valet în Los Angeles”, a explicat ea.

Rose a afirmat că mai mulți experți de la Harvard au testat-o în urma incidentului, însă a fost nevoită să se obișnuiască să trăiască fără acest simț.

Vedeta a povestit cum odată a lăsat deschise gazele în locuința sa și nu a putut sesiza pericolul.

Deoarece nu mai aveam simțul mirosului, a trebuit să îmi montez senzori de gaze în casă. Într-o seară, am lăsat gazele pornite și nu am știut pentru că nu am putut mirosi”, a continuat actrița.

Există unele pericole inerente care vin odată cu pierderea mirosului. Pot folosi numai produse de baie pe care le-am folosit anterior”, a precizat Rose McGowan.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO