(P) Tu ți-ai pregătit corpul pentru vara aceasta?

De Unica.ro pe
Chiar dacă, privind pe fereastră, ți se pare că vara este atât de îndepărtată, o să vezi că aceste luni o să treacă în zbor. Iar când o să vrei să mergi la mare sau să îți petreci un weekend la piscină, te vei uita în oglindă și te vei gândi ”dacă începeam să lucrez la corpul meu încă de la începutul anului, acum aș fi arătat exact așa cum îmi doresc”. Așa că nu mai sta pe gânduri și începe să lucrezi la corpul tău pentru vara care vine sau la ”summer body”, cum mai este cunoscut termenul.

Pentru că este important să nu lași lucrurile pe ultima sută de metri, atunci ar trebui să îți pui voința la încercare și să mergi la o sală de sport pentru că cele mai bune rezultate se văd în timp. Așa că, începe să-ți planifici vacanța mult așteptată, dar nu uita de summer body. Fiindcă rezultatele se văd dacă apelezi la ajutorul unor specialiști și echipamente potrivite, care să te ajute să ai acel corp suplu, de invidiat, fix cum ți-l dorești.

Stay Fit Gym, cel mai mare operator autohton de centre de fitness din România, se asigură că îți va pune la dispoziție programe personalizate, antrenori personali și cele mai noi echipamente, pentru ca tu să-ți atingi obiectivele pe care ți le-ai propus. Prezent în patru zone din capitală pentru a fi cât mai aproape de tine, Vitan, Titulescu, Teiul Doamnei și Pantelimon, Stay Fit Gym îți oferă un pachet complex de servicii, de la pilates până la circuit training și un număr mare de clase de grup.

În plus, pentru a oferi acces la toate aceste servicii la un număr cât mai mare de persoane, în curând se va deschide și Stay Fit Gym Unirii, în interiorul Centrului Comercial Cocor. Astfel, membri vor avea posibilitatea să se antreneze în 5 centre, toate abonamentele operatorului de fitness autohton fiind de tip rețea, astfel că poți avea acces în oricare centru pe baza aceluiași abonament, fără costuri suplimentare.

Totodată, vei putea lucra împreună cu un antrenor personal care îți va realiza o evaluare gratuită pe baza căreia va contura un program personalizat în funcție de nevoile și obiectivele tale. Acesta îți va arăta cel mai scurt traseu prin care vei putea arăta așa cum îți dorești, să te bucuri de anotimpul cald și să atragi toate privirile din jur, pe plajă.

„Începe din timp! Acesta este primul sfat pe care ți-l dau. Dacă vii din timp la sală, cu siguranță vei reuși să îți modelezi corpul așa cum îți dorești, până la vară. Una dintre greșelile frecvente pe care persoanele care vor să aiba un summer body de invidiat le fac este aceea că vin la sală mult prea târziu. Un abdomen plat, cu ”pătrățele”, se realizează în timp și nu cu o lună înainte de a începe sezonul de plajă. Mai mult de atât, dacă vii la sală în perioada aceasta te bucuri și de 4 ședințe gratuite cu un antrenor personal, cu mine sau unul dintre colegii mei și de o fișă de antrenament personalizată. Știu că ți se pare din timp, dar crede-mă că aceasta este cea mai potrivită perioadă în care să începi să lucrezi la summer body”, a menționat Marius, unul dintre antrenorii Stay Fit Gym.

Sunt mai multe metode de a-ți lucra corpul, nu doar să te antrenezi cu un antrenor personal, ci poți merge la clasele de grup, ținute de antrenorii de aerobic. De menționat este că exercițiile aerobice nu numai că vor ajuta la arderea caloriilor, dar te vor ajuta să-ți stăpânești și pofta de mâncare. Unul dintre beneficiul mișcării este acela de a reduce apetitul în comparație cel al persoanelor cu un stil de viață sedentar.

Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să mânânci. Este important să mănânci corespunzător atunci când vii la sală și să ai o dietă echilibrată.

Mihaela ne spune că înainte de antrenamente sunt recomandați carbohidrații complecși pentru că se va depune un nivel mai ridicat de efort, iar după antrenament este indicat să consumi proteine.

”De asemenea, hidratează-te, atât înainte să faci mișcare, cât și după, pentru ca organismul tău să se recupereze mai ușor după mișcare”, completează Mihaela.

Multe  dintre informațiile împărtășite mai sus se vor regăsi și în sfaturile pe care le vei afla de la antrenorii Stay Fit Gym, cei care te vor integra și în #ComunitateaStayFit, acel grup de oameni puși pe glume, dar care se antrenează pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Așa că, deși suntem abia în ianuarie, tu ți-ai pregătit corpul pentru vara aceasta? Dacă nu, poți începe chiar acum! #TrainTheWayYouAre

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro