Lucruri pe care nu le știai despre sex

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 19:05
Știi multe lucruri despre sex, dar câte lucruri interesante știi de fapt? Omul cât trăiește învață, așa că te invit să citești câteva lucruri pe care nu le știai despre actul sexual.

Generația Y face mai puțin sex decât generațiile anterioare

Statistic vorbind, conform The Archives of Sexual Behavior, tinerii născuți după 1990 fac mai puțin sex decât părinții lor. Asta nu este neapărat un lucru rău. Femeile s-au emancipat și nu se mai simt constrânse să facă sex, iar bărbații au devint mai selectivi.

Sexul durează mai puțin decât crezi

Conform Journey of Sexual Medicine (2015) un act sexual durează, în medie 5,4 minute (perioada aceasta nu include preludiul care durează între 11 și 15 minute).

Mulți spermatozoizi

În medie, un bărbat ejaculează în jur de 280 de milioane de spermatozoizi o singură dată. Asta înseamnă mai mult decât un șoarece (50 de milioane), dar mai puțin decât un porc (20 – 60 miliarde).

Epilarea inghinală poate duce la boli

Îndepărtarea părului pubian (fie că înseamnă ras sau epilare cu ceară) poate duce la rănirea pielii din jurul organelor genitale ceea ce poate crea porți de intrare a bolilor cu transmitere sexuală (gonoree, clamidia, HPV).

Femeile au șanse mari să înșele când sunt la ovulație

Conform PsychologyToday, în timpul ovulației , femeile care nu folosesc contraceptive orale au șanse mai mari să îți dorească alt partner decât cel pe care îl au.

Nu există o vârstă perfectă pentru a-ți pierde virginitatea

În medie, un bărbat își pierde virginitatea la vârsta de 16,9 ani și o femeie la 17,2 ani. În plus, 10% din persoanele peste 24 de ani încă nu și-au pierdut virginitatea.

Bărbații se gândesc mai mult la sex decât o fac femeile

Conform cercetătorilor de la Universitatea din Ohio, un bărbat se gândește la sex de 19 ori pe zi, în timp ce o femeie se gândește de 10 ori pe zi.

Sursa foto 123rf

Citește și Cât durează o partidă de sex, în funcție de vârstă

Citește și Ce să mâncăm pentru a avea o viață sexuală perfectă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!