Cele mai bune suplimente pentru eliminarea grăsimii de pe abdomen

De Consuela Stratulat, pe

Când vezi că talia ta nu mai are suplețea de odinioară, este cazul să iei măsuri. Pe lângă exercițiile fizice, există, pe piață, numeroase suplimente care te vor ajuta să scapi de grăsimea de pe abdomen și senzația de balonare. Iată ce recomandă dr. Oz:
Organismul unei femei trece prin numeroase schimbări, iar în unele perioade,  grăsimea începe să se adune  parcă necontrolat în jurul abdomenului. Sunt multiple cauze care duc la creșterea în greutate, de la dereglări ale metabolismului  până la stres și alimentație dezechilibrată. Nu trebuie, însă, să te dezarmezi și să privești neputincioasă cum talia ta crește în centimetri. Ai de ales între patru suplimente care te vor ajuta să scapi de burta umflată.
7 Keto este un supliment non-hormonal, care costă aproximativ 100 de lei. Rolul său este de a stimula arderile, în cazul în care ai un metabolism leneș. Îl găsești sub formă de capsule, ce au în compoziția lor un derivat al hormonului DHEA, produs de rinichi. Rolul acestei substanțe este de a ne menține tineri, însă odată cu trecerea anilor, nivelul de DHEA din organism scade și apar problemele de greutate. 7 Keto are rolul de a preveni această scădere hormonală, stimulând tiroida să crească rata metabolică de repaus. Arderile vor fi mai puternice, iar dacă combini tratamentul cu o dietă sănătoasă și exerciții fizice, vei scăpa de grăsimea de pe burtă. Tratamentul presupune administrarea unei capsule pe zi.
Forskolin este un supliment pentru eliminarea grăsimii, care se extrage dintr-o plantă din India, asemănătoare rapiței. Este folosit în SUA, dar îl poți comanda de pe Amazon.com, unde costă aproximaiv 60$. La promoții, îl găsești și la 13$. Cercetătorii au stabilit că această substanță arde grăsimile depozitate în celule. Găsești pe etichetă modul de administrare, dar este recomandată o doză de 125 de mg dimineața.
Semințele de chimen sunt folosite împotriva balonării. Încă din Antichitate erau folosite pentru combaterea problemelor gastrointestinale, iar efectul lor este recunoscut și în zilele noastre. Bogate în vitamine și minerale, semințele de chimen ajută la digestie și la eliminarea gazelor intestinale, iar propietățile carminative previn formarea ulterioară a gazelor. Balonarea apare în momdentul când bacteriile nesănătoase eliberează gaz în intestine, dar semințele de chimen inhibă creșterea acestor organisme. Le găsești în orice plafar, iar prețul variază întere 5 și 10 lei pentru 100 g. Dacă vrei să începi această terapie, după fiecare masă trebuie să mănânci o mână de semințe de chimen.
Relora are rolul de a reduce stresul. Când ești supusă unei tensiuni psihice, organismul tău eliberează cortizol, un hormon care duce la asimilarea de grăsime în jurul abdomenului. Dacă te îngrași din cauza stresului, Relora este suplimentul care te-ar putea ajuta. Capsulele sunt realizate dintr-un extract de două plante, folosite de chinezi pentru relaxare. Cercetătorii au stabilit că relora ajută la eliminarea sentimentelor de anxietate și reduce nivelul de cortizol. Găsești acești supliment pe Amazon.com, pentru 37$ preț normal și 19.9$ la promoții. Tratamentul presupune administrarea a trei capsule pe zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!