4 produse naturiste care îți întăresc organismul

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Vineri, 06 august 2021, 13:35
Temperaturile mici de afară te îndeamnă parcă să ai și mai multă grijă de tine și să apelezi la toate ajutoarele posibil. Noi am făcut lista unor produse naturiste care îți pot crește imunitatea!

Citește și: Lucruri pe care nu le ştiai despre pilula de a doua zi.

Produsele 100% naturale ajută la prevenirea și vindecarea afecțiunilor contagioase de sezon, cum sunt tipurile de gripă și răcelile, mai ales datorită stimulenților energizanți pe care îi au în compoziția lor. În această perioadă, organismul e „atacat“ de viruși, de aceea specialiștii recomandă să îți întărești imunitatea cu vitamine și minerale. Astfel, pe lângă alimentația variată și echilibrată, remediile din diverse plante sunt cele care stau la baza unui organism puternic.

Turmericul

În România turmericul este găsit exclusiv sub formă de pudră, întrebuințat atât pentru uz alimentar, cât și ca tratament medicinal. Acesta este un excelent antiseptic, antioxidant, cicatrizant și dezinfectant. Pudra de turmeric are numeroase benficii, fiind un ajutor și în problemele reumatologice, neurologice, gastrice etc. Pe Vegis.ro sunt disponibile mai multe variante de pudră de turmeric – bio, raw, vegan, și 100% natural.

Cătina

Uleiul de cătină asigură necesarul de nutrienţi şi vitamine pentru o dietă echilibrată cu efecte tonice generale, imunomodulatoare, de combatere a efectelor negative ale stresului, de încetinire a proceselor de îmbătrânire. Încearcă uleiul de cătină de la Hofigal, pe care îl găsești pe bioportal.ro și cu care poți face cure de 20 de picături de trei ori pe zi, de trei ori pe an, timp de o lună.

Citește și: 3 alimente surprinzătoare care te mențin sănătoasă iarna.

Acaiul

Copacul de Acai este un palmier care crește în Brazilia. Pulberea de Acai este produsă printr-o metodă de uscare specială care păstrează compoziția nutrițională, e bogată în fibre și ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar și a nivelului de energie, dar acționează și în favoarea sănătății părului și a unei bune digestii. Găsești pulbere de acai pe putereaplantelor.ro.

Lavanda

Lavanda sau levănțica este o plantă care provine din nordul Africii și care poate avea numeroase beneficii asupra sănătății tale. Mai mult, consumul regulat de ulei de lavandă oferă rezistență la boli, fiind efficient și împotriva mușcăturilor de insecte. Găsești ulei de lavandă fină bio pe naturalparis.ro.

Foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!