Virginitate vândută: şapte cazuri celebre

De Stela Moisescu, pe

Cât mai valorează virginitatea în ziua de azi? Din punct de vedere moral nu foarte mult, având în vedere că nimeni nu mai ţine cu dinţii de propria virginitate până după căsătorie.
Din punct de vedere financiar însă lucrurile se schimbă, căci există bărbaţi care ar oferi şi până la 3.8 milioane de dolari pentru o noapte cu o virgină.

Unele fete consideră că virginitatea are un preţ şi este mult mai avantajos să primeşti bani pentru a deveni femeie, decât să dăruieşti cel mai pur cadou unui bărbat care inevitabil, spun ele, îţi va frânge inima.

În prezent, se conturează moda de a-ţi vinde virginitatea, pentru a-ţi plăti studiile. Iată şapte exemple controversate!

1. Rosie Reid, lesbiana care şi-a vândut virginitatea unui bărbat

Show-ul media privind virginitatea vândută a început în anul 2004 atunci Rosie Reid, o tânără cu datorii de peste 24.000 de dolari şi-a scos la licitaţie virginitatea pe internet. Se preconizează că Reid a avut peste 2000 de oferte.

Până la urmă Rossie a făcut sex pentru prima oară cu un inginer divorţat în vârstă de 44 de ani, într-o cameră de hotel pentru suma de 20.500 de dolari.
Astfel şi-a putut achita aproape integral taxele şcolare.

Nu i-a fost greu doar să facă sex cu un străin, ci şi cu unul de sex masculin, având în vedere că Reid este lesbiană. Noroc că avut-o alături pe iubita ei, care a fost cazată în acelaşi hotel atunci când a avut loc partida de sex.

2. Carys Copestake îşi vinde virginitatea din curiozitate

Abia trei ani ani mai târziu, un alt caz de virginitate scoasă la licitaţie atrage atenţia presei. Este vorba de Carys Copestake, o adolescentă  de 18 ani din Marea Britanie care se vede nevoită să apeleze la tactici controversate pentru a-şi plăti taxele şcolare. Deşi datorează  peste 30.000 de dolari, ea cere doar jumătate pentru virginitatea ei.

Tânăra îşi justifică alegerea pe motiv că este curioasă să vadă cum e să faci sex, aşa că „împuşcă doi iepuri dintr-o lovitură” pe această cale.

3. Natalie Dylan obţine cea mai bănoasă ofertă: 3.8 milioane de dolari pentru virginitatea ei

La începutul anului 2009 Natalie Dylan decide şi ea să îşi vândă virginitatea pentru a-şi plăti studiile. Pleacă la drum cu aşteptări ridicate. Speră să obţină un milion de dolari pentru virginitatea ei, dar nu mică îi este surpriza când vede că nicio ofertă primită nu este sub tariful ei minim. Cea mai mare sumă oferită? 3.8 milioane de dolari, oferită de un bărbat care pune condiţia să filmeze partida de sex.

Natalie a refuzat oferta generoasă şi a ales până la urmă să îi vândă virginitatea unui om de afaceri. Nu se ştie care a fost suma oferită de acesta, dar presa titrează că Natalie a încasat un avans de 250.000 de dolari. O săptămână mai târziu, omul de afaceri o anunţă pe Dylan că nu va finaliza „tranzacţia”, pentru că soţia lui nu este de acord. Dylan s-a ales de pe urma acestui „eşec” cu un sfert de milion de dolari, dar şi cu virginitatea intactă.

4. O româncă îşi vinde virginitatea şi se logodeşte cu bărbatul în cauză

În primăvara anului 2009 vine şi rândul unei românce să încerce acest mod neconvenţional de a o scoate la capăt cu banii. Este vorba de Alina Percea, care îşi pune virginitatea la licitaţie pe internet tot pentru a-şi plăti taxele şcolare. Ea alege să facă sex pentru prima oară cu un om de afaceri din Italia, în vârsta de 45 de ani, care îi oferă pentru virginitatea ei în jur de 13.000 de dolari.

S-au sărutat şi s-au dezbrăcat reciproc. Ea avea emoţii pentru că nu mai făcuse aşa ceva până atunci. Mărturiseşte că s-a simţit foarte atrasă de el, aşa că experienţa i-a plăcut, deşi o cataloghează destul de dureroasă. Bărbatul a preferat să nu poarte prezervativ, aşa că tânăra a luat pilula de a doua zi.

Dimineaţa au luat micul dejun împreună, ca orice cuplu normal şi şi-au promis că se vor revedea. Ei bine, un an mai târziu cei doi s-au logodit!

Află pe pagina următoare despre cum două mame vând virginitatea fiicelor lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2