3 tipuri de sex pe care el le detestă, dar tu le adori

De Stela Moisescu pe

Preferinţele femeilor privind partida ideală de sex pot fi total diferite de cele ale bărbaţilor. De fapt există trei tipuri de sex după care femeile sunt înnebunite,…
… dar pe care bărbaţii nu le suportă. Află care sunt ele!

Sexul tantric

Sexul tantric presupune existenţa unei energii sexuale care trebuie să circule de la un partener la altul. Astfel, experimentaţi o conexiune profundă sexuală şi veţi trăi un orgasm intens în care plăcerea radiază de la zonele genitale către extremităţile corpului.

Plăcerea nu este pur fizică. Orgasmul tantric reprezintă climaxul uniirii fizice, emoţionale şi spirituale cu iubitul tău. Astfel, elimini blocajele din intimitatea de cuplu, spun specialiştii, iar relaţia înfloreşte pe toate planurile.

Desigur, pe tine te încântă ideea unui sex cu mişcări lente, în timp ce vă sincronizaţi respiraţia şi vă priviţi profund în ochi, dar pe iubitul tău îl poate plictisi un astfel de scenariu. De ce? Pentru că bărbaţii au nevoie instinctiv de varietate, dinamism şi spontaneitate în pat. Aşadar, va fi mai tentat să smulgă hainele de pe tine şi să te penetreze în forţă decât să încerce tehnicile de sex tantric.

Sexul silenţios

Unele femei tac mâlc în pat. Atunci când se simt aproape de orgasm preferă să-şi conserve energia şi să se concentreze exclusiv pe plăcere. Făcând aceste două lucruri, de altfel foarte importante pentru atingerea climaxului, femeia poate simţi că este mai comod să nu scoată niciun zgomot.

Bărbaţii interpretează, însă, tăcerea într-un mod total eronat. Iubitul tău poate considera că nu te simţi bine cu el în pat sau că eşti o femeie plină de inhibiţii şi, evident, niciuna dintre variante nu îi surâde. Ai putea să-i explici iubitului tău aceste lucruri, pentru a înţelege că sexul silenţios nu este neapărat ceva negativ.

Sexul petrecut seara târziu

Femeile se simt sexy atunci când razele soarelui coboară şi se instalează magia nopţii. Bărbaţii sunt însă adormiţi după o zi de muncă şi ar prefera să se culce direct. Potrivit sexologilor, bărbaţii preferă ca sexul să aibă loc dimineaţa, deoarece în acest moment al zilei nivelul de testosteron este la cote maxime, iar erecţia este cea mai puternică!

La polul opus, femeile au cel mai ridicat nivel al hormonilor sexuali seara, tocmai de aceea uneori poate fi extrem de greu să vă sincronizaţi dorinţa sexuală, iar sexul nu-şi mai face loc deloc în patul vostru.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro