5 tipuri de sărut care îţi fac instant poftă de sex

De Raluca Cristea, pe

Dacă vrei să te joci cu iubitul tău, să îl uimeşti în pat sau să aduci o gură de aer proaspăt în relaţia de cuplu, încearcă 5 tipuri de sărut care-ţi fac instant…
… pofta de sex!

Sărutul gustosUna dintre cele mai incitante metode de a vă creşte pofta de sex este să vă hraniţi reciproc în timp ce vă sărutaţi. Folosiţi alimente rotunde şi moi, pe care să le sugeţi şi să le mâncaţi în timp ce le transmiteţi de la unul la celălalt. Alegeţi căpşuni, caise, frişcă, bomboane de ciocolată…

Sărutul şerpuit

Dacă stă în pat lângă tine, ia-l dintr-odată în braţe, sărută-l uşor pe buze, apoi pune în aplicare sărutul şerpuit. Pe gât, pe umeri şi ulterior, oriunde vrei tu, ţine buzele în forma literei O şi desenează-i cu vârful limbii mişcările unui şarpe. Excită-l cu exact aceleaşi mişcări şi atunci când îl săruţi franţuzeşte sau îi faci sex oral.

Sărutul recompensă

De fiecare dată când iubitul tău face ceva frumos pentru tine, fie că este vorba de un cadou sau de ajutor la curăţenie, oferă-i un sărut special drept recompensă. Apoi, te asigur că îi vei oferi chiar mai mult! Dacă stă în faţa ta cu un cadou, cuprinde-i faţa cu mâinile, sărută-l din ce în ce mai intens, apoi pune-i mâinile pe fese, şolduri şi dacă vrei, în zona intimă. Dacă te ajută la curăţenie şi stă în cine ştie ce poziţie, apleacă-te peste el sau pe sub el, sărută-l pe gât şi spune-i că abia aştepţi să-i mulţumeşti cum se cuvine pentru ajutor! Ce alt mesaj mai clar de atât?

Sărutul de gheaţă

Ia un cub de gheaţă, lasă-l să se topească puţin pe degete şi pune-l în gură. Sărută-ţi partenerul aşa, până când împreună topiţi cubul. Apoi, cu buzele reci, sărută-l pe gât şi expiră în acelaşi timp aer cald. Senzaţia îi va aduce fiori de plăcere!

Sărutul caracatiţă

Unul dintre cele mai erotice tipuri de sărut, sărutul caracatiţă, imită exact mişcările tentaculelor unei caracatiţe. Când îţi săruţi iubitul franţuzeşte, împunge cu vârful limbii baza limbii lui, puternic, de câteva ori. Acolo se află un centru plin de nervi care, odată stimulaţi, răspund prin excitaţie sexuală. La fel se întâmplă şi cu vârful limbii, aşa că apoi, retragi limba, îi sugi uşor vârful limbii şi îi dai drumul din strânsoare ca să închei momentul erotic cu sărutarea intensă a buzelor.

Bineînţeles, ar fi perfect să îţi încurajezi iubitul să încerce şi el aceste săruturi pe tine!

Ţie care tip de sărut îţi place cel mai mult?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!