Tehnici şi poziţii pentru sex în timpul menstruaţiei

De Stela Moisescu pe

În timpul menstruaţiei majoritatea femeilor se simt mai dornice să facă sex, atât pentru că zona intimă este mult mai sensibilă, cât şi pentru că sexul în timpul menstruaţiei…
… este ca fructul interzis: o experienţă controversată, dar pe care simţi nevoia să o trăieşti.

Multe femei nu dau curs instinctelor sexuale din cauză că, într-adevăr, sexul în timpul menstruaţiei te privează de igiena pe care ţi-o doreşti în timpul oricărei partide de sex.

Ţi-am prezentat într-un alt material care sunt beneficiile sexului în timpul menstruaţiei, iar acum vei afla ce tehnici şi poziţii sexuale minimalizează disconfortul psihologic legat de menstruaţie şi maximalizează plăcerea din timpul sexului.

Tehnici pentru sex în timpul menstruaţiei

Sex sub duş

Poate că şi tu ai realizat acest lucru: cât timp eşti la duş tinzi să sângerezi mai puţin. Nu este un fapt dovedit ştiinţific, dar este un subiect dezbătut pe internet şi o constatare pentru multe femei. Astfel, cada poate deveni locul ideal pentru o partidă de sex, chiar dacă te afli în timpul menstruaţiei.

În plus, contactul permanent cu apa te poate scăpa de temerea că te murdăreşti. Ar trebui totuşi să ştii că trebuie să te protejezi împotriva unei sarcini şi a unei boli cu transmitere sexuală, chiar şi în acest caz.

Nu schimbaţi multe poziţii sexuale

Din motive evidente, cel mai bine ar fi să vă limitaţi la alternarea unor poziţii de sex asemănătoare, astfel ca iubitul tău să nu îşi retragă de tot penisul atunci când vă mutaţi dintr-o poziţie în alta.

Iată mai multe variante ale poziţiei misionarului şi ale poziţiei femeia deasupra din care te poţi inspira!

Sex oral sau sex anal

Dacă nu te atrage ideea sexului normal în timpul menstruaţiei, poţi oricând apela la artificii, După o igienă riguroasă şi, eventual, introducerea unui tampon, iubitul îţi poate oferi un orgasm clitoridian prin sex oral. Femeile care găsesc plăcere în a face sex anal, îl pot folosi ca alternativă, dacă nu suportă ideea de a face sex normal în timpul menstruaţiei.

Află pe a doua pagină în ce poziţii e indicat să faci sex în timpul menstruaţiei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2