Învaţă cum să flirtezi şi să seduci de la un bărbat gay

De Stela Moisescu pe

Ce ai în comun cu un bărbat homosexual? Amândoi întoarceţi capul după aceleaşi persoane pe stradă. Tipul gay are însă un avantaj pentru că înţelege aluatul…
… din care este făcut un bărbat. Știe ce îl atrage la prima vedere, ce-i face sângele să fiarbă la primele întâlniri şi care sunt armele cu care să-l seducă pe termen lung. De ce? Pentru simplul motiv că, deşi are altă orientare, este tot bărbat.

Aşadar, l-am rugat pe Sorin, un bărbat homosexual, să ne împărtăşească care sunt tehnicile de flirt şi seducţie cu care o femeie merge la sigur în cucerirea unui bărbat.

Iată opt sfaturi pe care e bine să le ai mereu la îndemână, căci ele îţi spun cum trebuie abordat un bărbat în diverse contexte!

Cum flirtezi cu un tip necunoscut într-un bar sau club

Dacă eşti în club, ocheşte tipul de care îţi place şi intră în aria lui vizuală. Observă-i anturajul şi intră în vorbă cu o femeie din cercul lui. Întreab-o din ce magazin şi-a luat rochia, ceva banal. Mai apoi, stabileşte contactul vizual cu tipul de care îţi place. Încearcă să fii în curs de a zâmbi când întorci capul spre el, ca să nu pară că zâmbeşti abia după ce l-ai zărit. Este îndeajuns să-i zâmbeşti amicei lui când îţi vorbeşte şi să-l fixezi apoi pe el cu privirea, ca şi cum l-ai remarcat şi nu ţi-a displăcut. Intră în vorbă cu o amică de-a lui, nu cu un amic, te atenţionează Sorin.

Atitudinea contează în orice context. Dacă ai intrat în aria lui vizuală şi vă tot uitaţi unul la celălalt, ar trebui să-i transmiţi non verbal că nu te simţi intimidată de el. Cu cât eşti mai relaxată şi în control, cu atât mai bine. Cu o astfel de atitudine încrezătoare îi transmiţi inconştient că eşti o femeie curajoasă în aşternut, spune Sorin, şi îi trezeşti interesul.

Bărbaţii sunt uşor de stimulat vizual, deci nu e cazul să apelezi la imagini sexuale foarte evidente. Un gest sexy, fără să fii ostentativă, este să bei o băutură cu paiul, să-ţi umezeşti uşor buzele şi să le ştergi fugitiv cu un deget, recomandă Sorin. Ideea e să-l laşi să îşi imagineze ce ai fi tu în stare să-i faci, fără să-i arăţi prea multe, fără să-i serveşti fantezia pe tavă. Doar aşa îi trezeşti interesul pe termen mai lung.

Cum seduci un bărbat la prima întâlnire

La prima întâlnire renunţă la buclele atent aranjate şi la machiajul elaborat. Sorin ne asigură că bărbaţii preferă o înfăţişare cât mai naturală. Ei le consideră mai atrăgătoare pe femeile care îşi coafează părul cât mai natural şi au grijă ca el să aibă un aspect foarte sănătos.

Oferă-i tipului cu care ai ieşit în oraş câteva semne contradictorii: de exemplu, joacă-te cu gulerul cămăşii lui, iar mai apoi scuză-te şi mergi până la baie pentru a nu-i da ocazia să reacţioneze. Aşa vei face întâlnirea mai palpitantă.
Dacă staţi unul lângă altul, spune-i ceva mai intim şoptindu-i la ureche lucrul respectiv. Dar nu-l lăsa să aplece capul şi să te tragă aproape pentru a te săruta. Mai amână puţin momentul. Un alt gest tandru este să-l apuci uşor de şold, într-un context exact, de exemplu, la bar când este aglomerat.

În cazul în care te conduce cu maşina acasă şi încă nu ţi-a cerut numărul de telefon, Sorin spune că este ok să-l scrii pe o hârtiuţă şi să i-l laşi undeva, precizându-i că dacă vrea, te poate suna ca să mai ieşiţi în oraş.

La final, ca gest de rămas bun ai putea să-l pupi pe obraz, dar mai aproape de buze şi să zăboveşti preţ de o secundă cu buzele pe pielea lui.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro