Sexul virtual este refugiul celor cu relaţii stabile

De Stela Moisescu, pe

Mai mult de jumătate dintre cei care se folosesc de internet pentru a obţine satisfacţie sexuală sunt deja căsătoriţi sau într-o relaţie serioasă, dezvăluie un studiu.
Potrivit site-ului MedIndia.net, doctorul australian Marcus Squirrell a intervievat 1300 de internauţi care vizitează site-uri cu conţinut sexual şi se angajează în activităţi precum descărcare de poze erotice, chat online sau folosirea webcame-ului pentru a interacţiona cu alţi amatorii de sex online.

Răspunsurile obţinute indică faptul că 55% dintre internauţi au deja un partener stabil în viaţa reală, dar preferă să facă sex online.

Se pare că sexul pe internet precede prima întâlnire. Mai precis, 65% dintre respondenţi s-au şi întâlnit cu o persoană cu care au făcut, în prealabil, sex în mediu virtual.

„În unele cazuri internauţii petrec  chiar şi 10 ore pe zi în faţa calculatorului în scopul satisfacerii pe plan sexual. Astfel, ei îşi pun în pericol relaţiile cu partenerul de cuplu, dar şi alte domenii precum cariera şi educaţia”, spune Marcus Squirrell.

Potrivit studiului, amatorii de sex pe internet sunt în majoritate bărbaţi educaţi cu media de vârstă în jur de 41 de ani.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!