Şocant? 4 genii despre care nu ştiai că au fost obsedaţi sexual

De Sandra S., pe
Sex

Politicienii şi vedetele nu sunt singurele persoane cu vieţi sexuale scandaloase. În fapt, orice om normal are fetişurile sale, dar cu cât eşti mai cunoscut, cu atât vei fi judecat mai aspru. Aşadar, hai să aruncăm o privire în vieţile personale şi destul de obscene, chiar şi pentru zilele noastre, ale celor mai cunoscute genii din lume:

Albert Einstein

A fost unul dintre cei mai preţuiţi fizicieni din lume şi a fost căsătorit de două ori. De ambele soţii s-a despărţit pentru că le-a înşelat cu cel puţin zece femei. Ba chiar, primei soţii i-a înaintat un contract, înainte de nuntă, în care i-a scris „să nu se aştepte la inimitate fizică sau fidelitate”.
Şocant? 4 genii despre care nu ştiai că au fost obsedaţi sexual
A doua soţie i-a devenit verişoara sa primară, Elsa, însă el ar fi vrut să se însoare cu fiica acesteia, în vârstă de 22 de ani, dar până la urmă s-a mulţumit şi cu sora Elsei. Între timp, fiica sa vitregă a devenit mesagerul său, ducându-i scrisorile către amantele sale.
Sursa: Daily Mail.

Wolfgang Amadeus Mozart

Mozart a fost un copil supradotat – a început să compună primele simfonii la vârsta de cinci ani, iar în tinereţe, când nu compunea opere care aveau să rămână în istorie, îi scria scrisori de amor verişoarei sale, în versuri… în care îşi exprima sentimentele faţă de ea, dar şi pasiunea arzătoare. Sună bine nu-i aşa? Ei bine, în misivele de dragoste îi spunea femeii cât de mult şi-ar dori „să îşi facă nevoile pe faţa ei şi să îi simtă mirosul flatulenţelor”. Pe scurt, marele compozitor a fost un mare scatofil.
Şocant? 4 genii despre care nu ştiai că au fost obsedaţi sexual
Ce e şi mai şocant este că Mozart îi trimitea şi mamei sale scrisori asemănătoare, iar ea, fiind amuzată de versurile sale, îi răspundea în aceeaşi manieră.
Sursa: Wikipedia

Citeşte mai departe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!