SMS-urile sexy: Ce ar trebui să ştii înainte să le trimiţi

De Adina Radu pe
Sex

SMS-urile cu tentă sexuală, sau pe scurt, sexting-ul, sunt un trend în zilele noastre şi ar trebui încercate cel puţin o dată. Fie că vrei să flirtezi cu noul bărbat din viaţa ta sau să piperezi un pic lucrurile în dormitor cu soţul tău, sexting-ul este o metodă bună.

Nu folosi abrevieri

Trebuie să se înţeleagă tot ce spui, aşa că nu te folosi de prescurtări. Ceea ce scrii este de fapt ceea ce spui şi atunci când vorbeşti murdar nu foloseşti prescurtări, nu-i aşa?

Fără cuvinte mari

Ideea este să flirtezi şi să îl atragi cu cuvinte simple, dar pline de înţeles. Nu trebuie să fi subtilă sau să foloseşti cuvinte prea mari, că ar putea înţelege altceva. Cu cât eşti mai directă şi mai explicită, cu atât mai bine.

Fii jucăuşă

Nimic nu atrage atenţia mai bine ca o glumă. Aşa că atunci când te gândeşti să iniţiezi o „partidă” de sexting, te poţi lega de orice îţi spune el, ca să-l atragi în joc.
SMS-urile sexy: Ce ar trebui să ştii înainte să le trimiţi

Cunoaşte-ţi publicul

De obicei, bărbaţii se simt chiar flataţi atunci când primesc astfel se SMS-uri şi câteodată pot simţi nevoia să le împărtăşească şi prietenilor. Aşa că fii atentă ce scrii: nu da prea multe detalii şi scrie doar lucruri cu care ai fi în regulă să le vadă sau audă şi altcineva în afară de voi doi.

Şterge istoricul

Ca să eviţi greşeli care te pot pune pe tine într-o lumină proastă, ca de exemplu să trimiţi un SMS obscene unei alte persoane decât partenerul, mai bine le ştergi pe toate. De asemenea, pot fi citite accidental de alte persoane.
Foto: Shutterstock

Indiciul de pe 16 august este: divort

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lady Gaga şi Bradley Cooper au o relație ascunsă? Ce spune Mel B despre cei doi

Lady Gaga şi Bradley Cooper au o relație ascunsă? Ce spune Mel B despre cei doi