Sex: Cine minte mai mult, bărbatul sau femeia?

De Adina Radu pe
Sex

Femeile spun că bărbaţii sunt mincinoşi, bărbaţii susţin că nu pot avea încredere în partenerele lor, dar până la urmă cine minte cel mai mult şi, mai ales, ce ascunde fiecare? Citeşte mai departe şi vei afla…
Se spune de mult timp că atunci când vine vorba de foştii parteneri sexuali, bărbaţii preferă să multiplice numărul, în timp ce femeile îl diminuează – iar de vină pentru asta este chiar societatea în care trăim. Totuşi, oamenii de ştiinţă au aflat că ambele sex chiar mint destul de mult când vine vorba de activitatea sexuală.
Prima oară, specialiştii au făcut studiul în urmă cu 10 ani şi au aflat că în realitate, bărbaţii nu au mai multe partenere sexuale decât ar fi avut femeile, iar femeile sunt cele care mint, adică scad numărul real al partenerilor, pentru că ştiu că nu vor fi prinse cu minciuna şi pentru că vor să pară mai puţin promiscue.
Sex: Povestea unui model fetişist
Anul acesta, specialiştii au făcut un nou studiu, însă rezultatele nu s-au schimbat prea mult faţă de acum 10 ani. La noua cercetare au participat 300 de voluntary, care au fost rugaţi să completeze un chestionar cu 124 de întrebări, privind diferitele lor comportamente sexuale – care au fost predeterminate ca fiind tipic masculine şi feminine. Apoi o parte dintre ei au fost supuşi unui nou test – au fost nevoiţi să răspundă la întrebări cu caracter intim legaţi la detectorul de minciuni.

Află mai multe de pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2