Relaţii: Ai făcut sex cu colegul de la birou? Ce să NU faci mai departe

De Mia, pe
Sex

Să ai o relaţie la locul de muncă poate fi destul de dificil, dacă nu chiar interzis în unele cazuri, după regulamentul fiecărei companii. Fie că aveţi o relaţie emoţională sau una strict fizică, iată ce nu ar trebui să faci după partidele de sex:
Nu ignora implicaţiile emoţionale
Cea mai mare greşeală pe care o poate face o femeie înainte să facă sex cu un coleg de serviciu este să nu se gândească dinainte la ce se poate întâmpla din punct de vedere emoţional. Mai exact, te simţi pregătită să faceţi sex şi apoi să îl vezi în fiecare zi la birou? Dacă da, atunci mergi mai departe. Dacă nu eşti sigură, mai bine gândeşte-te de două ori înainte să faci acest pas.
Nu veniţi la birou împreună
Dacă nu aveţi de gând să începeţi o relaţie în toată regula şi să vă anunţaţi colegii de asta, nu veniţi la birou împreună. Mai ales dacă nu vrei să se afle ce s-a întâmplat între voi – păstraţi cât mai mult tăcerea despre acest subiect.
Sex: Ce nu ar trebui să faci vreodată în faţa iubitului tău
Nu îl vizita la biroul lui
Ar fi o idee mai bună să faceţi sex dacă nu lucraţi în acelaşi departament şi nu vă întâlniţi întâmplător pe hol chiar în fiecare zi. Aşa că nu te duce să-i faci o vizită ziua următoare, nu-i scrie, nu-l suna şi aşa mai departe. Însă asta nu înseamnă să-l ignori, ci să te comporţi ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat între voi.
Foto: Shutterstock

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!