Cum vă pregătiţi mai bine pentru o partidă de sex perfectă

De DinDragoste.unica.ro, pe
Sex

Deşi importantă într-o anumită măsură, tehnică contează foarte puţin atunci când îţi doreşti o partidă de sex perfectă alături de partenerul tău. Mult mai important decât ceea ce faceţi în dormitor, este ceea ce faceţi înainte, pentru a pregăti acest moment de maximă plăcere şi fericire. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta în acest sens:

1. Renuntaţi la filmele pentru adulţi

Nu că ar fi ceva în neregulă dacă vizionaţi împreună astfel de filme. Ce-i prea mult strică însă şi va poate atrage atenţia de la orice fel de sex în afara celui prezentat în mod cu totul eronat în filme şi care nu are deloc legătură cu realitatea. Dacă obişnuiţi să urmăriţi filme pentru adulţi, încercaţi să renuntaţi la ele pentru o săptămână şi veţi vedea rezultatele pozitive aproape imediat.

2. Cunoaşteţi-vă mai bine

Nu vreau să folosesc clişee deja discutate şi rediscutate de toată lumea dar, sexul e cu atât mai bun cu cât cei care îl fac se cunosc mai bine. De aceea, abuzaţi de comunicare, pentru ca e una dintre cele mai importante căi prin care vă veţi familiariza cu absolut toate dorinţele şi visele fiecăruia dintre voi. În fine, o discuţie bună şi constructivă poate fi chiar un preludiu pentru o partidă de sex de calitate.

3. Nu ucideţi pe deplin misterul

Partidele de sex de calitate nu sunt imposibile nici măcar la cuplurile care sunt împreună de mai bine de zece ani. Uneori însă, trebuie puţină muncă. Pe de altă parte, misterul este întotdeauna un ingredient pozitiv atunci când vine vorba de sex. Dacă vă cunoaşteţi unul altuia toate secretele încă dinainte de a fi intimi prima dată, s-ar putea să aveţi de suferit în ceea ce priveşte relaţia sexuală. După cum am spus mai sus, comunicarea este un preludiu perfect, trebuie să vă cunoaşteţi aproape la perfecţiune dar, păstraţi mici amănunte pentru voi, amănunte care să vă ajute să condimentaţi din când în când viaţa de cuplu şi pentru a nu intra în rutină.

Citeşte continuarea pe Dindragoste.unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!