Fetişuri sexuale: Ce bizarerii te excită?

De Adina Radu, pe
Sex

În dicţionar, fetişul este explicat ca fiind obiect al unei veneraţii exagerate. Când vine vorba de sex, acel obiect al veneraţiei exagerate devine şi un factor excitant. După ce am făcut o mică cercetare, am descoperit câteva dintre cele mai neobişnuite fetişuri. Iată despre ce este vorba:

Gâdilatul

Adesea asociem gâdilatul cu joaca. Ne aducem aminte de vremurile de copilărie. Totuşi, unii oameni sunt atât de stimulaţi atunci când sunt gâdilaţi de parteneri, că nici nu mai au nevoie de actul sexual în sine.

Fetişul sângelui

Filmele cu vampiri au devenit o adevărată modă începând de anul trecut. Odată cu acestea a crescut şi procentul de oameni care se excită atunci când văd sânge sau sunt muşcaţi.

Bebeluşul adult

Sindromul bebeluşului adult este de fapt o parafilie (perversiune sexual caracterizată de căutarea plăcerii într-o situaţie bizară), în care adultul se excită foarte tare atunci când îşi pune câteva accesorii de bebeluş înainte de a face sex – baveţică, pampers sau chiar suzetă ori biberon.

Zbori nud?

Dacă să zbori nud este fetişul tău, atunci poţi face asta în Germania. Un operator de zboruri organizează curse în care pasagerii pot călători în pielea goală. Evident, atunci când urci în avion trebuie să fii îmbrăcat, dar odată ajuns la bord poţi rămâne fără problemă în costumul lui Adam.

Mâncarea

Este amuzant câteodată să aduci frişcă în dormitor şi să te joci cu partenerul. Însă sunt unele persoane care au contact sexual cu mâncarea sau adoră să se acopere cu ea din cap până în picioare.

Obiectofilia

Sau iubirea faţă de obiecte pentru unii oameni este dusă la extreme. Există numeroase persoane îndrăgostite de Turnul Eiffel, de Zidul Berlinului sau chiar de… maşinile personale, iar unele dintre au contact sexual cu acele obiecte.

Trichofilia

Asemănătoare cu obiectofilia, trichofilii sunt excitaţi de păr. Părul lung, părul spălat sau atunci când văd cum părul este tuns.
Foto: Thinkstockphotos

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!