Dragoste şi sex: Ce faci dacă iubitul tău vrea mai puţin sex ca tine?

De Adina Radu, pe
Sex

De multe ori se poate întâmpla ca într-o relaţie, bărbatul să fie cel cu libidoul mai ridicat decât partenera lui, însă se pare că în ultima vreme, femeile ajung să se plângă de această problemă – bărbaţii nu mai au acelaşi apetit sexual ca pe vremuri. Dacă şi tu te afli în această situaţie, ce rămâne de făcut?
Discută
Oricum te-ai simţi în legătură cu faptul că nu aveţi acelaşi apetit sexual – fie că eşti frustrată, deprimată sau nervoasă – problema aceasta trebuie s-o discuţi în primul rând cu partenerul tău. El nu îţi poate citi gândurile şi poate că nici nu îşi dă seama de experienţa prin care treci. Când deschizi subiectul, problema este deja pe jumătate rezolvată. Mai departe trebuie să afli cum simte şi el şi ce soluţie puteţi găsi împreună.
Sex: Ce ne excită pe noi, ce îi excită pe ei?
Atingeri care nu cer mai multe
Pentru a mai elibera tensiunea adunată de partenerul tău cu libido mai scăzut, nu vă mai concentraţi pe interacţiunea penis-vagin, ci acordă mai multă atenţie atingerilor non-sexuale. Ca beneficiu extra, poţi găsi astfel mai multe zone erogene ale iubitului tău, iar data viitoare când faceţi sex poţi pune în practică ce înveţi.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!