Cum poţi avea ejacularea feminină

De Mia, pe Ultimul update Marți, 26 mai 2015, 17:31
Sex

Ca şi în cazul bărbaţilor, orgasmul şi ejacularea feminină nu sunt unul şi acelaşi lucru. Ejacularea feminină ridică mult mai multe întrebări decât orgasmul în sine şi mult mai puţine femei reuşesc să ajungă acolo.

Ce este ejacularea feminină

Până de curând nu se cunoşteau prea multe informaţii despre acest subiect, iar de multe ori când se întâmpla pe neaşteptate în timpul sexului, cei mai mulţi credeau că este vorba de urină. Adevărul este undeva la mijloc, pentru că lichidul care este ejaculat în acel moment conţine atât enzime şi acizi din urină – însă într-o cantitate mai mică decât în urină, cât şi ingrediente care se găsesc în lichidul prostatic şi în spermă.

Cum poate ejacula o femeie

Atunci când punctul G este stimulat o perioadă de timp, în mod constant, ţesutul spongios care compune acea zonă se umple cu lichid, care este dat afară atunci când femeia ajunge la orgasm. Încă nu se cunoaşte cu siguranţă de unde iese mai exact lichidul – unii ar spune că prin uretră, alţii că prin glandele Skene. Acestea sunt localizate pe peretele anterior  vaginului, înconjurate de acelaşi ţesut ca în punctul G.
Femeile care au ejaculat atunci când au ajuns la orgasm spun că senzaţia este asemănătoare cu cea de când îţi vine să urinezi, iar din această cauză multe se abţin să facă asta în timpul sexului, de teamă că nu ar fi vorba de orgasm.
Află cum poţi ejacula şi tu de pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!