Află în ce constă exact un control la ginecolog

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:26
Sex

Multe femei ajung la vârste de peste 20 de ani, şi-au început deja vieţile sexuale şi totuşi nu au dat pe la medicul ginecolog nici măcar o dată. Motivul? Nu ştiu la ce să se aştepte, nu ştiu ce se întâmplă în timul unei astfel de vizite la specialist. Iată la ce ar trebui să te aştepţi, dacă te afli şi tu în aceeaşi situaţie.

Întrebările pe care le va pune medicul

Nu te gândi că trebuie să te urci pe masa specială de cum intri în cabinet. Mai întâi stai de vorbă cu medicul ginecolog şi el va fi cel care va decide ce se va întâmpla mai departe. La început îţi va pune întrebări legate de istoricul sexual – câţi parteneri în ultimele luni, dacă ai mai fost la ginecolog şi când ai făcut ultimul test Papanicolau, dacă ai avut vreun avort sau vreo naştere. Mai departe, mai ales dacă este prima oară când ai mers la un astfel de specialist, ar putea alege să-ţi palpeze sânii – iar pentru asta va trebui să îţi dai bluza şi sutienul jos.

În ce constă examenul ginecologic dacă eşti virgină

Dacă ai mers la medicul ginecolog fiindcă te supără o secreţie sau un miros neobişnuit, te va urca pe masa cu suporturi speciale pentru picioare şi îţi va lua de la suprafaţa vaginului o mostră de secreţie cu ajutorul unui beţişor steril (seamănă cu unul de urechi, însă este mai lung).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!