Sex incendiar la locul de muncă

De Stela Moisescu pe

Îţi imaginezi cum te duci la biroul lui, îl iei de guler şi îl săruţi pasional… în timp ce colegii se uită miraţi la voi? Sexul la locul de muncă e o fantezie care implică multe riscuri…
…. şi tocmai de aceea este atât de tentantă.

Dacă îţi doreşti cu tot dinadinsul să pui fantezia în practică, iată ce măsuri de precauţie este bine să-ţi iei, pentru a te bucura de clipe de vis, fără ulterioare clipe de coşmar.

1. Alege colegul de muncă potrivit

Nu are sens să rişti alături de un coleg doar… ok. Sexul la locul de muncă trebuie făcut cu cel mai drăguţ coleg, cu care flirtezi de o vreme şi care îţi provoacă fluturi în stomac atunci când îţi zice „bună”.

Desigur, trebuie să fii cu capul pe umeri. Este foarte important ca bărbatul respectiv să fie o persoană de încredere.

Specialiştii te avertizează asupra celor mai periculoase asocieri la locul de muncă: relaţia altern şi subaltern, caz în care partida de sex poate fi văzută ca un abuz de putere şi respectiv mită.

Nici sexul dintre angajaţii cu rang egal nu e lipsită de riscuri. Uneori colegii oferă sex unul altuia în schimbul îndeplinirii sarcinilor de serviciu. Aşadar, asigură-te că acel coleg drăguţ de birou nu-ţi înţelege greşit intenţiile. Sexul trebuie făcut de comun acord, de dragul actului şi fără alte implicaţii.

Totodată ţine seama de faptul că mulţi bărbaţi aleg locul de muncă pentru o aventură extraconjugală. Încearcă să faci câteva investigaţii pentru a te asigura că nu distrugi nicio căsnicie îndeplinindu-ţi fantezia.

Nu te gândi că fiind femeie scapi de acuzaţiile de hărţuire sexuală. Din anii 2000 numărul bărbaţilor care au început să intenteze procese de hărţuire sexuală s-a dublat şi reprezintă aproximativ 10% din cazurile totale.

2. Alege momentul potrivit

Nu face sex la locul de muncă în timpul programului! Aşteaptă să plece toată lumea şi poţi începe să explorezi ideea cu colegul tău.

Nu este indicat să plecaţi şi voi la încheierea programului şi să reveniţi mai pe noapte, căci camerele de luat vederi vă pot suprinde intrând la ore târzii în clădire.

3. Alege locaţia potrivită

Deja te gândeşti la cât de incendiar ar fi să faceţi sex în sala de sedinţă, în liftul companiei sau chiar pe biroul şefului. În astfel de situaţii, însă, e bine întâi să vă gândiţi la locurile ferite de camerele de luat vederi.

Ei bine, cele mai multe camere de luat vederi din companii se găsesc la recepţie, în lifturi şi pe coridoare. Ai mai puţine şanse să fii filmată în spaţiile cu birouri şi la toaletă.

Este necesar să faci o investigaţie în compania ta, pentru a afla care sunt cele mai ferite colţuri, în care poţi da frâu liber dorinţei de a face sex.

Dacă ai noroc, camerele de vederi de la locul tău de muncă nu au opţiunea de night vision, astfel că un colţ foarte întunecat este suficient pentru a-ţi pune în practică fantezia.

Nu strică să te împrieteneşti cu supraveghetorii camerelor de luat vederi. Poate supraveghetorul x este chiar bun prieten cu colegul tău de muncă, aşa că vă poate încredinţa informaţii despre locurile ferite de „ochii” camerelor de filmat, totul în deplină discreţie. Te sfătuiesc însă să fii foarte precaută şi diplomată atunci când ceri o asemenea favoare.

Odată ce ai pe mâini un coleg atrăgător şi de încredere, plus locaţia potrivită nu-ţi rămâne decât să te bucuri de partida de sex la locul de muncă.

4. Nu povesti experienţa niciunei colege

Este deosebit de important să nu te confesezi vreunei colege, oricât de tentată ai fi să povesteşti experienţa. Doar prietena ta cea mai bună iţi poate fi confidentă, doar dacă nu cumva ea îţi este şi colegă de muncă.

În rest, păstrează secretul cu orice preţ şi asigură-te că şi colegul tău de muncă are aceeaşi optică, dinainte să puneţi fantezia în practică.

În tot acest timp cântăreşte cât de importantă este îndeplinirea fanteziei sexului la locul de muncă, corelată cu riscurile pe care ţi le asumi: pierderea locului de muncă sau, în ce mai bun caz, o amendă usturătoare şi dobândirea unei reputaţii deloc flatante.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro