Avantajele sexului cu o femeie

De Stela Moisescu, pe

Acest articol nu este destinat bărbaţilor virgini sau celor homosexuali, ci chiar ţie, o femeie în toată regula! Ştim deja de la sexologi sau prietene că tentaţia sexului cu o femeie…
… există în rândul multor reprezentante ale sexului frumos.

De la tentaţie până la realitate nu este decât… o scurtă informare asupra avantajelor pe care sexul cu o femeie ţi le aduce!

Alt trup, alte senzaţii

Atunci când atingi formele unei femei vei experimenta altfel de senzaţii decât cele pe care le simţi când îţi treci mâinile peste trupul unui bărbat. Motivele sunt evidente!

Femeile reprezintă o provocare

Nu vrem să fim rele, dar aproape orice bărbat este o pradă sexuală uşoară. Două, trei apropouri din partea noastră şi ne invită să-i vedem „colecţia de timbre”, asta dacă nu cumva a iniţiat el avansurile. Sexul cu o femeie este o provocare, pentru că nu ştii cum, când şi dacă va ceda. În cazul în care eşti o fire competitivă, sexul cu o femeie te va stimula cum nici nu îţi imaginezi.

Sexul cu o femeie îţi provoacă noi fantezii

Poate că preferi  în general să fii dominată în pat. Un sărut cu o femeie te-ar putea ademeni să preiei tu controlul şi să o seduci în dormitor. În pat o femeie emană senzualitate şi delicateţe, atuuri pe care nu le întâlneşti la un bărbat şi care îţi pot declanşa noi fantezii.

Sexul cu o femeie este preludiu plus orgasm

Sexul cu o femeie începe cu un preludiu format din atingeri, săruturi, stimulări manuale sau sex oral… şi continuă cu orgasmul. În spirit misandru, am putea spune că experienţa sexuală cu o femeie este opusă celei cu un bărbat, în care uneori lipseşte şi preludiul şi orgasmul.

Vaginul tău va fi răsfăţat, nu doar penetrat

Felul în care o femeie te stimulează vaginal, folosind o jucărie sau mâna, este diferit, pentru că ea ştie care sunt mişcările şi ritmul ce provoacă plăcere maximă. Am putea adapta un proverb astfel: „Nu face cu mâna unui bărbat ce poţi face cu mâna unei femei”, cel puţin nu în plan sexual. În fond amândouă aveţi aceeaşi anatomie, aşa că vei trăi cu impresia că cealaltă femeie îţi citeşte gândurile şi acţionează în consecinţă.

Ai mai multe şanse să atingi orgasme intense

Ea înţelege cât de sensibil este clitorisul, dar şi sfârcurile. Ştie pe ce butoane să apese şi cum. Mai mult, este conştientă de faptul că nu vei ajunge la orgasm în cinci minute şi nici nu se aşteaptă la asta. Este pregătită să-ţi acorde tot timpul din lume. Având în vedere abordarea ei relaxată, s-ar putea să nu te aştepte prea mult.

În plus, nu mai depinzi de timpul limitat al bărbatului care, după ce ajunge la orgasm, nu mai poate continua partida de sex. O femeie te poate face să experimentezi sexul la potenţial maxim.

După sex nimeni nu sforăie

La sfârşit îi poţi spune cât de mult ţi-a plăcut totul, fără să primeşti înapoi un răspuns monosilabic şi un „somn uşor” bolborosit. Puteţi să staţi la poveşti, să daţi o raită prin frigider sau să vă uitaţi la serialul preferat.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!