Scrisoarea unei dame de companie către soția unui client

De Amelia Matei, pe
O prostituată din SUA, care desigur rămâne sub anonimat, a publicat o scrisoare deschisă în care explică de ce bărbații apelează la „serviciile” ei.

Femeia nu a dorit altceva decât să le dea un sfat soțiilor menit să le ajute în căsnicie, iar scrisoarea ei a devenit virală pe Internet. Iată care este mesajul ei:

„Dragă soție,

Deși nu te cunosc, știu că s-ar putea ca soțul tău să te înșele cu o prostituată. Știu acest lucru pentru că la rândul meu sunt o lucrătoare sexuală și am o mulțime de clienți.

Probabil că te gândești că soțul tău nu ar face una ca asta. Aveți o viață sexuală împlinită, serile voastre speciale în care vă uitați la filme și mergeți în fiecare vară în Las Vegas. Pe scurt, ești de părere că aveți o căsnicie perfectă.

Dar să te întreb ceva: Când a fost ultima oară când tu și soțul tău ați făcut amor de trei ori într-o singură săptămână? Când s-a plâns ultima oară din această cauză? Nu crezi că este posibil ca între timp să fi rezolvat singur această problemă, cu ajutorul meu?

Vestea bună este că dacă soțul tău apelează la serviciile mele, înseamnă că vrea să păstreze căsnicia cu tine. Alege să primească afecțiune și sex de la o profesionistă, fără alte implicații. Gândește-te cum ar fi fost dacă în locul meu era bona, sau o vecină, sau cea mai bună prietenă a ta.

Sunt o profesionistă. Sunt discretă, iar atenția și sexualitatea mea se măsoară în ore, ore în afara cărora este al tău. Și ceea ce este și mai important este că eu nu îl iubesc pe soțul tău și nici nu îl voi iubi vreodată. Simt doar compasiune pentru el și atât.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!