S-a schimbat relaţia voastră? Află dacă îţi este infidel sau nu

De Unica.ro pe

Dacă mâine s-ar inventa maşinăria care să piuie în preajma bărbaţilor infideli, în mod sigur că milioane de femei s-ar înghesui să o cumpere. Până atunci, rămâne doar întrebarea: „Este sau nu infidel?”

Dacă încredere nu e, nimic nu e

A-i arăta în permanenţă celui de lângă tine că nu ai încredere în el, a te lăsa veşnic în voia geloziei şi suspiciunii că te-ar înşela nu face bine nici relaţiei voastre şi cu atât mai puţin ţie. Dacă îţi vei sâcâi tot timpul partenerul cu întrebări iscoditoare, s-ar putea să fii chiar tu aceea care îl împinge să-şi caute fericirea în altă parte. Aşa că, arată-i că se bucură de încrederea şi de respectul tău şi consumă-ţi energia cu lucruri care să vă îmbunătăţească relaţia.

Comunicarea este secretul

Cu ajutorul comunicării, vă veţi păstra vie relaţia. Cu cât veţi interacţiona mai mult, cu atât vă veţi cunoaşte şi vă veţi înţelege mai bine unul pe celălalt. Obişnuinţa de a comunica sincer, cultivarea respectului dintre voi l-ar putea determina pe cel de lângă tine să-şi mărturisească „păcatele”. Vestea că omul pe care l-ai ales să-ţi fie aproape „la bine şi la rău” ţi-a trădat încrederea e foarte dureroasă, indiferent cum ţi-ar ajunge la urechi. Cu toate astea, e mai puţin neplăcut pentru tine să afli chiar de la el, decât să descoperi singură sau, mai rău, să-ţi spună alţii.
Foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2