47% dintre românce nu au mimat niciodată orgasmul

De Stela Moisescu pe

Pe plan mondial se estimează că în jur de 70% dintre femei au mimat orgasmul măcar o dată în viaţă. Cititoarele Unica.ro nu se înscriu în statisticile generale, de vreme ce…
… aproape jumătate dintre ele afirmă cu nu au mimat niciodată orgasmul.

Mai mult, 22% dintre acestea susţin că nici măcar nu au motive să îl mimeze pentru că îl ating cu regularitate în timpul sexului. În schimb, cele 25% rămase aleg să nu mimeze punctul cuminant, deşi recunosc că ajung cu greu la orgasm.

La întrebarea „Ai mimat vreodată orgasmul?” 53% dintre cititoarele Unica.ro au răspuns afirmativ, deşi un mic procent, de 5% admite că a făcut-o o singură dată.

Restul mărturiseşte că mimează orgasmul cel puţin ocazional. 20% dintre femei o fac doar atunci când îşi doresc ca partida să se încheie mai repede, deci nu foarte des. Pentru 19% dintre respondente mimarea orgasmului este însă o activitate frecventă, pentru că le este teamă să nu rănească orgoliul partenerului, dacă nu recurg la acest gest.

Aproape 9% dintre femei dau în schimb vina pe nepriceperea bărbatului între aşternuturi, precizând că au mimat orgasmul doar cu un bărbat care nu a ştiut cum să le satisfacă.

Acestea sunt statisticile ce reies în urma unui sondaj la care au răspuns peste 1300 de femei pe parcursul unei săptămâni, pe site-ul Unica.ro.

Iată de ce mimează bărbaţii orgasmul şi cum îi poţi depista!
Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro