47% dintre românce nu au mimat niciodată orgasmul

De Stela Moisescu pe

Pe plan mondial se estimează că în jur de 70% dintre femei au mimat orgasmul măcar o dată în viaţă. Cititoarele Unica.ro nu se înscriu în statisticile generale, de vreme ce…
… aproape jumătate dintre ele afirmă cu nu au mimat niciodată orgasmul.

Mai mult, 22% dintre acestea susţin că nici măcar nu au motive să îl mimeze pentru că îl ating cu regularitate în timpul sexului. În schimb, cele 25% rămase aleg să nu mimeze punctul cuminant, deşi recunosc că ajung cu greu la orgasm.

La întrebarea „Ai mimat vreodată orgasmul?” 53% dintre cititoarele Unica.ro au răspuns afirmativ, deşi un mic procent, de 5% admite că a făcut-o o singură dată.

Restul mărturiseşte că mimează orgasmul cel puţin ocazional. 20% dintre femei o fac doar atunci când îşi doresc ca partida să se încheie mai repede, deci nu foarte des. Pentru 19% dintre respondente mimarea orgasmului este însă o activitate frecventă, pentru că le este teamă să nu rănească orgoliul partenerului, dacă nu recurg la acest gest.

Aproape 9% dintre femei dau în schimb vina pe nepriceperea bărbatului între aşternuturi, precizând că au mimat orgasmul doar cu un bărbat care nu a ştiut cum să le satisfacă.

Acestea sunt statisticile ce reies în urma unui sondaj la care au răspuns peste 1300 de femei pe parcursul unei săptămâni, pe site-ul Unica.ro.

Iată de ce mimează bărbaţii orgasmul şi cum îi poţi depista!
Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO