Relaţii: Ce spun ochii despre o persoană

De Unica.ro, pe

Căprui, fură inima oricui

Ei, da! Căldura sufletească pe care o emană, amabilitatea şi voioşia care îi caracterizează nu pot lăsa pe nimeniindiferent. Ochii căprui deschis aparţin celor dependenţi sufleteşte, fideli, dedicaţi, în timp ce aceia cu tentă verzuie denotă multă ambiţie şi curaj. Nu se înfurie uşor şi ştiu să se descurce în diverse situaţii. Se spune despre ei că denotă un intelect foarte bine dezvoltat. Sunt hotărâţi, nişte adevăraţi luptători, perseverenţi, se concentrează pe carieră şi pe bunăstare. Cât priveşte dragostea, sunt extrovertiţi, sinceri şi foarte generoşi. Le plac relaţiile de durată. Totuşi, nu-şi exprimă sentimentele. Deşi sunt sociabili şi leagă uşor prietenii, nu sunt afectuoşi. Dacă nu li se face pe plac, ies din relaţii imediat sau devin infideli. Pentru persoana iubită însă, sunt în stare de orice. Persoanele cu ochi căprui sunt şi foarte politicoase, nu fug de responsabilităţi şi îşi asumă riscuri. Le place să răspândească veselie. Sunt încăpăţânaţi şi nu renunţă la convingeri.

Albaştri, ca doi aştri

O zicală din popor zice că ochii albaştri ca seninul te îmbată ca şi vinul. Pentru că sunt foarte atrăgători. Chiar şi idealul de frumuseţe din basme şi legende, fie el feminin sau masculin, poartă privire de azur. Sunt oameni că-rora le place să facă surprize plăcute, să ofere daruri celor dragi. Fac orice pentru a le face plăcere celor pe care îi iubesc. Sunt poate prea blânzi, frumoşi şi… sărută foarte bine! Atenţie însă! Chipul angelic ascunde oameni foarte răzbunători,care manipulează cu uşurinţă şi se cred atotştiutori. Adoră să aibă întotdeauna dreptate. Deşi toţi ne am dori ochi albaştri, cei care îi au din naştere nu reuşesc întotdeauna în viaţă. Sunt emotivi, romantici şi se bazează mai mult pe intuiţie. Nu sunt sociabili şi leagă destul de greu relaţii. Prietenii nu sunt importanţi pentru ei, dar familia şi dragostea  sunt pe primul plan.

Negri şi blânzi, de iubire flămânzi

Pasiune, mister, răzbunare – iată caracteristicile celor cu ochi negri. Sunt curioşi, avizi de nou, le plac experienţele inedite. Nu le e frică să îşi susţină punctul de vedere sau să sară în apărarea cuiva. Dar nu se implică în relaţiile de amor şi, adesea, nu reuşesc să ducă la bun sfârşit ce au început, chiar dacă au investit sentimente. Niciodată nu arată ce simt. Par reci, chiar dacă pulsul o ia razna. Pe de altă parte însă, sunt extrem de sinceri şi nu suportă să fie minţiţi. Fac compromisuri, sunt generoşi şi adoră ieşirile cu prietenii, să fie în centrul atenţiei şi să aibă lume multă în jur. Se enervează repede şi ţin la supărare. Sunt convinşi că părerea lor e cea mai importantă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!