Relaţii: Cum te comporţi cu un iubit neafectuos?

De Adina Radu, pe

Atingerile sunt vitale pentru orice relaţie de cuplu, însă unii bărbaţi sunt mai reticenţi când vine vorba să-şi arate afecţiunea în acest mod. Asta nu înseamnă că te iubeşte mai puţin, ci că pur şi simplu aşa este el, mai rece. Iată ce poţi face în cazul de faţă, fără să devii sufocantă.
Atunci când tu îi ceri îmbrăţişări, sărutări şi orice fel de atingeri venite din partea lui, creierul tău de fapt îţi transmite că ai nevoie de oxitocină, hormonul care te face să te simţi fericită, dar nu numai asta: atunci când atingi persoana iubită, tensiunea arterială scade, glandele suprarenale secretă mai puţin cortizol – hormonul de stres -, iar tu te relaxezi cu totul.
7 lucruri şocante despre vaginul tău. Trebuie să le afli!
Afecţiune în public?
Dacă bărbatul tău nu este genul care să îşi afişeze afecţiunea în public, nu are rost să îl forţezi, dar nici să renunţi cu totul dacă tu ai nevoie ea. Nu îl săruta de faţă cu mai mulţi oameni, însă vă puteţi atinge braţele, coatele şi mâinile, atunci când staţi unul lângă celălalt. Mai mult, atunci când sunteţi la restaurant, atinge-l discret cu piciorul. Gestul nu trebuie să aibă un înţeles sexual, ci îl poţi acompania cu un zâmbet sincer care să-i arate că îţi este drag.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!