Cum recunoşti un bărbat infidel

De Lumea Femeilor, pe Ultimul update Vineri, 22 aprilie 2016, 14:51

Aşa sunt ei, bărbaţii… Mai mult de jumătate şi-au înşelat, măcar o dată, partenera. Unii mai mult (sau cu mai multă uşurinţă) decât alţii. Pentru că există şi bărbaţi predispuşi la infidelitate.

Află cum îi recunoşti pe „donjuani” şi, dacă e cazul, cum poţi să îi cuminţeşti

Bărbatul de succes

Bărbaţii cu venituri mari şi cu o carieră de succes îşi înşală mai des partenera decât cei situaţi mai jos pe scara socială. Motivul: un bărbat puternic este mai sexy. Faptul că bărbaţii de succes sunt expuşi puterii de seducţie a numeroase admiratoare este însă doar o latură a problemei. La aceasta se adaugă şi faptul că bărbaţii de carieră simt, mai mult decât alţii, nevoia de a-şi demonstra puterea – lor înşişi şi celor din jur. Când îşi înşală soţia sau iubita, bărbatul de succes va alege, de obicei, o femeie „podoabă” , foarte tânără sau foarte frumoasă, care să atragă privirile asupra ei.

– Pericol de infidelitate: Un lucru nu trebuie să facă niciodată partenera unui bărbat de succes: să concureze cu el sau să îi pună la îndoială calităţile. Uşor de spus, greu de pus în practică… Fiindcă, după o vreme, iubirea nebună de la început trece, iar tu începi să îi vezi şi defectele. Sau frumuseţea ta îşi mai pierde din prospeţime. În oricare dintre situaţii, rişti ca el să înceapă să privească în jur, pentru a găsi o altă femeie care să se ridice la nivelul exigenţelor lui.
– Cum îl educi: Acest tip de bărbat are nevoie de o parteneră puternică. Arată-i că tu eşti aceea. Oricât de mari ar fi tentaţiile din jur, el nu va renunţa la o relaţie stabilă, pe care se poate baza la ananghie. Când se uită după alte femei, bărbatul de succes caută o confirmare a calităţilor lui. Încearcă să-i dai tu această confirmare. Cum? Sugerându-i mereu, cu multă diplomaţie, că este întruchiparea perfecţiunii. Pentru atingerea scopului, sunt permise şi minciunile nevinovate…

Bărbatul pasiv

Petreceri, ieşiri la iarbă verde sau la pescuit – acest tip de bărbat participă cu plăcere la toate. Dar numai când sunt organizate de alţii. Să aibă el vreo iniţiativă? Nici vorbă de aşa ceva… În orice întreprinde, impulsul trebuie să vină din afară. Bineînţeles că îşi va alege o parteneră care să fie factorul activ în relaţie. Dar tocmai aici se ascunde capcana.

– Pericol de infidelitate: După ce dragostea de început va păli, vei obosi să ai mereu iniţiative. Urmarea: vei începe să cauţi în altă parte satisfacţiile pe care el nu ţi le oferă – la serviciu sau în cercul tău de prieteni. El se va simţi părăsit şi va începe să se victimizeze, declanşând la alte femei nevoia de a-l proteja. Fireşte că, şi în relaţiile extraconjugale, va fi pasiv. Se va lăsa însă cucerit, chiar şi numai fiindcă este prea slab pentru a se opune.
– Cum îl educi: Încearcă să îl implici în activităţile tale. Subliniază cât mai descă ai nevoie de el. Este foarte important, mai ales dacă în cuplul vostru apare şi un bebeluş. Cu acest tip de bărbat lângă tine, primul copil va atrage, probabil, după sine o serioasă criză conjugală. Bărbatul pasiv suportă mai greu decât oricare altul faptul că partenera îi acordă mai multă atenţie bebeluşului decât lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!