Relaţii: Eşti pregătită să vă mutaţi împreună?

De Sandra Sarbu, pe

Vă iubiţi, încercaţi să petreceţi cât mai mult timp împreună şi număraţi minutele până vă întâlniţi din nou. Dar asta nu înseamnă că sunteţi şi pregătiţi să locuiţi împreună. Înainte de a face acest pas, pune-ţi aceste întrebări.
Cum te simţi când nu dormiţi împreună?
Dacă te simţi uşurată că nu petreceţi noaptea împreună, este clar un semn că încă nu este momentul să vă mutaţi împreună.
Aţi fost în vacanţă?
Un sejur undeva departe de casă este testul potrivit pentru a vedea dacă sunteţi pregătiţi să locuiţi împreună, dacă reuşiţi să vă înţelegeţi în orice domeniu.
Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă când vine vorba de bani?
Este important să vă înţelegeţi în privinţa cheltuielilor, cine, ce plăteşte. Dacă unul dintre voi câştigă mai mult, trebuie să vă înţelegeţi asupra unui buget care să vă convină amândurora şi nu unul să plătească mai mult ca celălalt. Banii pot fi întotdeauna un subiect de ceartă.
Ce stiluri de viaţă aveţi?
După serviciu îţi place să stai în linişte, să te uiţi la seriale, în timp ce el vrea să-şi invite prietenii la bere şi meciuri – stilurile de viaţă diferite nu sunt o piedică, însă amândoi trebuie să faceţi compromisuri.
Cât de des vă certaţi?
Dacă în relaţia voastră aveţi adesea certuri, gândeşte-te că acestea se vor înmulţi, şi poate chiar agrava, când veţi locui împreună.
Aveţi aceleaşi planuri?
Ca în orice relaţie, vă faceţi planuri. Unde să mergeţi la film, unde să plecaţi în vacanţă şi tot aşa. Însă se poate ca unul dintre voi să se gândească mult mai departe de atât, iar celuilalt nici să nu-i treacă prin minte ceva asemănător.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!