Poziţii sexuale ideale pentru sex de dimineaţă

De Raluca Cristea, pe

Somnoroasă, relaxată, pe fugă sau nu… Oricum, când faci sex dimineaţa unele poziţii chiar sunt de preferat. Află care sunt!

Un morning quickie înainte să plecaţi la serviciu sau o partidă de sex lungă într-o dimineată de weekend? Încearcă una din cele 5 poziţii sexuale de mai jos, uşoare şi numai bune pentru orgasmul matinal!

Înainte să citeşti despre cele ceva mai sofisticate, află că cele mai bune poziţii sexuale pentru sexul de dimineaţă sunt poziţia Misionarul şi poziţia Linguriţa.

Poziţia Bulldog

O variantă a poziţiei sexuale Doggy style, poziţia sexuală Bulldog aduce penetrare intensă şi plăcerea de a fi stăpânită sexual. Tu trebuie să stai în genunchi pe podea sau pe pat, sprijinită în palme. El se aşează deasupra ta şi te penetrează, dar nu se sprijină în genunchi. Este ca şi cum ar face genuflexiuni cu picioarele depărtate. Este o poziţie perfectă pentru sex normal şi sex anal.

Poziţia Fluturele

În poziţia Fluturele, tu te întinzi pe spate la marginea patului, cu picioarele desfăcute. Partenerul se aşează în faţa ta, în genunchi, şi te penetrează. Este o poziţie uşoară şi relaxantă, mai ales pentru tine. În plus, vă priviţi direct.

Poziţia Lotus

Poate cea mai cunoscută poziţie sexuală din Kama Sutra şi totodată cea mai intimă. Iubitul tău se aşează pe pat cu picioarele încrucişate în stil Indian, ca într-o poziţie pentru meditaţie yoga. Tu te aşezi deasupra, încolăcindu-ţi picioarele după spatele lui. Este mai greu să impui un ritm, însă încet încet vă găsiţi tipul de mişcare confortabil. În plus, este o poziţie perfectă în loc de „bună dimineaţa, iubitule!”.

Poziţia Plăcerii

Tu te întinzi pe pat astfel încât să aduci bazinul la marginea patului şi el se aşează în faţa ta, în genunchi. Dacă aveţi nevoie de ceva ajustări, pune o pernă sub bazin sau sub genunchii lui. Ideea este că tu trebuie doar să mişti puţin bazinul, cu mişcări sus-jos sau circulare, pentru plăcerea matinală.

Tu ce poziţie sexuală preferi pentru sexul de dimineaţă?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro