Poziţii sexuale care nu trebuie ratate într-o relaţie de lungă durată

De Raluca Cristea, pe

Deja ştiţi ce vă place şi ce nu, care vă sunt limitele sexuale împreună. Evident, vreţi şi trebuie să mai experimentaţi. S-ar putea să uitaţi chiar…

… acele poziţii sexuale care sudează un cuplu şi pe care au curajul să le experimenteze doar cei care sunt de ceva timp împreună. Adică cei ca voi!

Aşadar, ai mai jos câteva poziţii sexuale cel puţin interesante, unele menite să sudeze cuplul, altele să aducă erotism în partidele voastre de sex!

Poziţii sexuale care sudează cuplul

Poziţia Linguriţele

Deşi poziţia Linguriţa este folosită mai mult pentru sex normal, o poţi încerca cu succes şi pentru sex anal dacă vă place. Este foarte excitantă pentru că partenerul îţi poate stimula clitorisul şi sfârcurile, iar tu îi atingi fesele, şoldurile şi testiculele. În acelaşi timp este intimă şi plăcută pentru că practice te ţine în braţe şi puteţi să vă şoptiţi orice.

Poziţia Lotus

Este una din cele mai cunoscute poziţii sexuale din Kama Sutra şi poate cea mai intimă. Iubitul tău se aşează pe pat cu picioarele încrucişate ca la yoga. Tu te aşezi deasupra şi-ţi încolăceşti picioarele după spatele lui. Este mai greu să impui un ritm anume, însă treptat vă găsiţi tipul de mişcare care vă place mai mult. Este poziţia perfectă pentru „bună dimineaţa, iubitule!” şi “noapte bună, dragul meu!”

Şi să nu uităm de relaxantele, romanticele şi intimele poziţii sexuale Misionarul şi 69!

Poziţii sexuale care aduc erotismul în cuplu

Poziţia Broasca de apă

Tu stai ca o broscuţă pregătită să sară ( ,,pe vine” cu trunchiul spre în faţă) şi te sprijini în palme. Iubitul tău se lasă ,,pe vine” sau îngenuncheză şi te penetrează din spate. Penetrarea este adâncă, şi chiar poţi să ajungi la doilea orgasm dacă iubitul îţi stimulează manual clitorisul în acelaşi timp cu penetrarea.

Poziţia Cu genunchii la piept

O poziţie sexuală în care să atingi orgasmul punctului G şi orgasm clitoridian în acelaşi timp? E posibil dacă încerci poziţia Cu genunchii la piept. La pieptul lui. Ce trebuie să faci este să stai pe spate, cu tălpile lipite de pieptul lui, îndoind genunchii şi apropiindu-i cât de mult poţi. Pentru mai mult confort şi penetrare intensă, pune o pernă moale sub bazin.

Poziţia Extazul lui Adam

În această poziţie te întinzi cu capul spre marginea patului, iar el se aşează cu zona intimă deasupra capului tău, îndoind uşor picioarele, pentru a începe o poziţie de deepthroat. În acelaşi timp, îţi poate stimula zona intimă, iar dacă vrei să faci o mică pauză, el se poate opri sau poate încetini ritmul şi poate iniţia o partidă de cunnilingus.

Ţie care poziţie ţi se pare cea mai promiţătoare?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro