5 poziţii noi de sex ce trebuie încercate

De Stela Moisescu, pe

În relaţia cu iubitul ai tot experimentat în plan sexual şi consideri că nimic nu vă mai poate surprinde? Fă loc în patul vostru pentru noi descoperiri, căci poziţiile sexuale…
… de mai jos sigur nu au făcut parte din meniul partidelor voastre de sex, deşi au mare potenţial să devină specialitatea casei!

Iată cinci poziţii sexuale pe care nu le ştii şi cu care sigur vei aduce elementul de noutate în cuplu, oricât de lungă ar fi relaţia voastră!

1. Crezi că nu s-a inventat încă poziţia de sex din care să admiri posteriorul frumos lucrat al iubitului tău? Uite că ea există şi este foarte uşor de pus în practică. Stai pe spate cu picioarele ridicate şi duse uşor la piept, îndepărtându-le doar puţin. Iubitul tău se aşează în patru labe deasupra ta, dar cu spatele la tine, având grijă să se sprijine în mâini, ca la flotări. Îşi aşează posteriorul între picioarele tale, astfel încâ să te poată penetra şi îşi aşează genunchii în lateralul tău, urcându-şi tălpile peste picioarele tale. Astfel, tu îi vezi printre picioarele tale posteriorul.

2. Poziţiile în picioare necesită în general mult efort, iar tu ai impresia că nu eşti susţinută cum trebuie. Această poziţie este spectaculoasă, el te penetrează din lateral, dar tu ai siguranţa că nu o să cazi. Iubitul tău stă în picioare, iar tu stai în picioare, dar nu cu faţa la el, ci în lateral. Piciorul pe care îl ţii în dreptul lui, să zicem dreptul, îl ridici şi îl încolăceşti pe şoldul lui drept, timp în care iubitul te apucă de piciorul şi şoldul stâng cu mână lui stângă, pentru ca, cu dreapta să îţi susţină piciorul drept pe care îl ai încolăcit în jurul lui. Practic, îţi ţii piciorul stâng între picioarele lui. Având în vedere că stai cu picioarele aşa, nu îţi rămâne decât să te susţii în tot acest timp, aşezând palma stângă pe podea şi apucându-l cu dreapta de mâna lui stângă.

3. Dacă aveţi un taburet în casă, puteţi pune în practică o poziţie incendiară, care vă aduce multă plăcere. Iubitul tău stă pe taburet în poziţia normală, ţinând spatele drept şi tălpile pe podea. Mai departe, tu vii şi te aşezi cu spatele, la el în poală, doar că nu rămâi aşa. Îţi treci picioarele prin spatele iubitului, înconjurându-i mijlocul cu ele şi te apleci în faţă, sprijinindu-te cu palmele în podea. Din această poziţie, iubitul tău se poate apleca uşor în faţă, pentru o penetrare mai în forţă.

4. O poziţie în care iubitul tău este un cavaler, cel puţin la propriu, este aceasta. El îngenunchează ca şi cum s-ar pregăti să îţi ofere inelul de logodnă. Tu îi imiţi poziţia, stând cu faţa la el. Dacă el scoate genunchiul stâng în faţă, tu scoţi tot genunchiul stâng, având grijă ca picioarele drepte să stea faţă în faţă, atingându-se. Penetrarea nu este foarte amplă din această poziţie, motiv pentru care îţi poţi urca piciorul drept pe piciorul lui stâng.

5. O variantă a poziţiei misionarului de care nu ai auzit este următoarea. Dacă ştii deja varianta în care îţi aşezi picioarele pe umerii lui, în timp ce el stă în şezut, acum faci câteva modificări. Iubitul tău nu va mai sta cu picioarele sub el, ci le va întinde pe lângă tine, lăsându-se uşor pe spate, având grijă să se sprijine în mâini. Tu rămâi cu picioarele pe umerii lui, doar că nu mai stai întinsă pe spate, ci te sprijini în coate şi, de această dată, tu eşti cea care se mişcă, putând să îţi încolăceşti picioarele în jurul cefei lui.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!