Poziţii năstruşnice pentru sex în trei

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:49

Sexul în trei nu este pentur oricine, dar dacă vrei să încerci ceva nou şi extrem, trebuie să ştii cine ce face. Iată câteva poziţii năstruşnice pentru sex în trei, ca să nu rămâi pe dinafara triunghiului amoros.
Dragostea se face-n minim doi
După o sesiune de săruturi, emoţii şi aruncat haine, puteţi trece la treabă serioasă.
Bărbatul stă întins pe spate, una dintre femei îi oferă un blowjob ca la carte, în timp ce cealaltă îl sărută stil spiderman.
Schimbaţi şi permutaţi cât timp vreţi, deoarece este comod şi relaxant, chiar dacă nu este chiar încâlcirea plăcută de limbi şi picioare la care visaţi.
În plus, femeia care stă răsturnată deasupra poate schimba poziţia, astfel încât să primească şi ea un sex oral de vis de la oricine este întins pe spate în momentul respectiv.
Călăreţii cu două capete
Dacă toată lumea a auzit de călăreţul fără cap, această poziţie este mult mai interesantă şi bună de…filmat.
Bărbatul stă pe pat, întins pe spate, cu picioarele flexate. Una dintre femei se aşează deasupra, peste el şi îşi plasează sexul deasupra gurii lui, rămânând în genunchi.
Cealaltă femeie stă deasupra lui şi îl călăreşte, în timp ce se sărută cu prima femeie.
Toată lumea este mulţumită, numai să nu uitaţi de bărbatul de dedesubt. Nimănui nu-i plac atacurile de panică sau claustrofobie în timpul sexului.
Barul se închide
Ai văzut vreodată cum fac proprietarii unui bar când închid lumina şi fac curat? Pun scaunele unul peste altul. Poziţia următoare se aseamănă foarte tare cu acele scaune.
Prima femeie stă în patru labe, iar bărbatul o pătrunde pe la spate, doggy style.
Cea de-a doua femeie se strecoară sub prima femeie în poziţie 69.
Astfel, bărbatul se bucură de priveliştea ameţitoare şi de instinctul animalic al poziţiei, prima femeie se bucură de o penetrare adâncă, iar a doua femeie de un sex oral fabulos.
Sursa foto bărbat femei pat: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!