Află ce poziţie de sex ţi se potriveşte!

De Stela Moisescu pe

Nu ai descoperit încă poziţia sexuală din care poţi avea oricând orgasm? Atunci nu ai ştiut de unde să porneşti căutările. Este distractiv să cauţi poziţia de sex preferată,…
… din care simţi că plăcerea se invită singură. Totuşi, dacă orgasmul este pentru tine o necunoscută sau o variabilă ce vine când te aştepţi mai puţin, înseamnă că mai de căutat… lucru care începe să devină frustrant după ani şi ani de experimente sexuale.

Orgasmul vine doar la femeile care îşi cunosc bine trupul şi mintea, precum şi modul în care ele colaborează în timpul sexului. Aşadar, poziţia ta preferată de sex depinde de mai mulţi factori: condiţia ta fizică, modul în care preferi să fii stimulată în zona intimă (deci tehnica de masturbare), ce mărime de penis îţi este compatibilă, dar şi ce fantezii sexuale sau complexe ai. Toţi aceşti factori influenţează preferinţele tale în materie de poziţii de sex!  

Încă nu ai găsit poziţia sexuală care să te aducă la orgasm de fiecare dată? Parcurge cei 5 paşi de mai jos:

1. Condiţia ta fizică

Poziţia ta de sex preferată trebuie să fie una pe care o poţi susţine, atât cât să urci pe culmile plăcerii, până ajungi în faza de platou şi continui cu mult râvnitul orgasm. Noi ţi-am pregătit un articol în care afli ce poziţie de sex ţi se potriveşte în funcţie de energie pe care o ai.

Dincolo de gradul de energie, contează însă şi tonusul tău muscular. Genoflexiunile făcute în fiecare dimineaţă îţi vor îmbunătăţi viaţa sexuală! Multe poziţii de sex cer un bun tonus al picioarelor, cum ar fi când stai deasupra şi ai libertatea de a te mişca cum vrei, dar trebuie să ai şi mijloacele.

Poţi compensa o condiţie fizică slăbuţă cu poziţii comode de făcut sex, cum ar fi poziţia misionarului cu toate variantele ei sau doggie style.

2. Cum te masturbezi

Tu eşti singura care poate afla cum anume preferi să fii stimulată acolo jos. Îţi poţi da seama de asta masturbându-te, iar ceea ce descoperi te va ajuta să îţi găseşti şi poziţia de sex preferată. Când te masturbezi, analizează cum îţi atingi clitorisul, dar şi cum te penetrezi.

Dacă îţi atingi clitorisul cu un singur deget, te vor ajuta acele pozţii din care partenerul îţi atinge gentil clitorisul, cum ar fi doggie style, dar, stând ridicată sau sprijinită cu mâinile de ceva mai înalt (poate tăblia patului).

Când te masturbezi, tinzi să aplici presiune pe clitoris, cu podul palmei sau cu un vibrator? Atunci mergi pe mâna poziţiilor de sex care permit stimularea clitorisului, pentru a obţine suficientă presiune de la pelvisul iubitului tău.

Şi viteza cu care te penetrezi spune multe despre poziţia ta de sex preferată. Poziţia doggie style îi permite iubitului tău să folosească un ritm alert, în timp ce poziţia linguriţă, în care staţi pe o parte, se realizează într-un ritm mai lent.

Citeşte continuarea pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2