Sex: 3 poziţii în care orice femeie e superbă!

De Amelia Matei, pe

Dacă nu eşti mulţumită de felul cum arăţi, complexele tale pot strica o partidă de sex care altfel ar fi fost perfectă. Iată ce poziţii îi oferă o privelişte de vis asupra corpului tău.

Pe la spate

Aşază-te „în patru labe” şi invită-l să te penetreze pe la spate. Nu îţi va vedea nici burtica, nici aripioarele sau bărbia dublă. În schimb îţi va admira în voie spatele perfect arcuit şi mai ales fesele – o privelişte mai excitantă decât orice! Unde mai pui că această poziţie îţi va oferi şi un orgasm de neuitat pentru că stimulează intens punctul G.

Călăreaţa

Aparent nu e o poziţie care să te avantajeze dacă ai unele complexe legate de trupul tău. De fapt, când stai deasupra eşti nevoită să-ţi încordezi muşchii, ceea ce te face să arăţi mult mai bine. Lasă-l pe iubitul tău se să întindă pe spate, iar tu încalecă-l stând cu faţa spre el. Sprijină-te cu mâinile în spate, pe coapsele lui şi trage umerii în spate. În această poziţie, abdomenul este întins şi perfect plat, sânii nu mai par lăsaţi, iar talia ta e mai subţire. El va putea să-ţi admire şi să-ţi atingă sânii, abdomenul şi evident clitorisul.

Poziţia misionarului

Este perfectă dacă vrei să ascunzi coapsele sau fundul. Încolăceşte-ţi picioarele în jurului taliei lui. Dacă se ridică puţin va putea să-ţi admire sânii, gâtul sau chiar şi abdomenul fără să vadă şi zonele care te complexează. Celmai mult se va uita, evident, la chipul tău şi va putea să te admire pe culmile extazului.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!