Partida de sex filmată: pro sau contra?

De Stela Moisescu pe

Unele fantezii sexuale, deşi sună incitant, puse în practică pot face mai mult rău decât bine unui cuplu. Filmarea unei partide de sex face parte din această categorie.
Dacă iubitul tău ţi-a sugerat să încercaţi şi voi această fantezie voyeuristă, iată de ce trebuie să ţii cont înainte de a lua decizia şi ce sfaturi îţi vor prinde bine atunci când apeşi butonul Rec.

Decizia de a vă filma în timpul actului sexual  

Dacă ţi-a propus să vă filmaţi în timp ce faceţi sex, iată care sunt lucrurile ce trebuie luate în considerare, înainte de a accepta.

1. De cât timp sunteţi împreună?

Dacă sunteţi de puţin timp împreună, cel mai indicat este să nu accepţi prea uşor propunerea. O astfel de experienţă ar trebui să se petreacă între două persoane care se iubesc şi se respectă la bine, dar, mai ales, la rău. Faptul că îţi propune acest lucru la doar câteva luni de relaţie poate însemna că nu te ia foarte în serios.

2. Ce alte lucruri incitante aţi mai încercat?

Cât de des îţi propune iubitul tău astfel de lucruri? Dacă ţi-a propus deja  o partidă de sex în trei sau una în public, iar acum încearcă şi varianta filmării unei partide de sex, înseamnă ca viaţa voastră sexuală, fără artificii, nu-l prea atrage. De cât să accepţi ceva doar de dragul lui, mai bine îl provoci tu pe el… la o discuţie.

3. Câtă experienţă are iubitul tău în sex taping?

Cât de important este pentru el să te filmeze în timp ce faceţi sex? Îţi spune că a mai făcut acest lucru şi cu alte fete care au acceptat imediat? Cel mai probabil de îmbrobodeşte cu minciuni şi încearcă şi un uşor şantaj emoţional pentru a te determina să accepţi.

Ţine cont de faptul că, pentru unele persoane, voyeurismul nu este o fantezie, ci un fetiş.

Cel mai sigur ar fi să-l refuzi în primă instanţă sau să-i spui că te mai gândeşti. Analizează apoi comportamentul său. Te presează, îţi dă exemple pozitive din jurul său, te ignoră, te răsfaţă… sau se poartă ca şi înainte de a lansa propunerea?

Pentru a nu fi dezamăgită de filmarea unei partide de sex trebuie să ai mare încredere în bărbatul cu care îţi îndeplineşti fantezia, indiferent că vă filmaţi din iubire sau din iubire de sex.

Stabiliţi ce faceţi cu filmarea, înainte de a trece la treabă

Ei bine, dacă ai alături de tine un bărbat de încredere şi vă doriţi să materializaţi fantezia filmării actului sexual, e musai să stabiliţi de la bun început ce faceţi cu filmuleţul.

Pentru a vă proteja intimitatea indicat ar fi să nu existe decât o singură copie. Stabiliţi de la bun început unde doriţi să transferaţi filmul şi stergeţi înregistrarea din camera video. Indicat ar fi să păstraţi filmul pe un CD şi nu pe un stick pe care îl foloseşti şi la alte tipuri de transfer.

Pentru deplina ta siguranţă îl poţi ruga pe iubitul tău să-ţi încredinţeze ţie CD-ul pe care îl puteţi viziona oricând doriţi. În orice caz, astfel de filmări trebuie şterse dacă vă despărţiţi.

O altă măsură de protecţie este să ştergeţi împreună filmuleţul la un anumit timp după eveniment.

Sfaturi utile pentru o filmare reuşită

1. Ce fel de cameră video?

Pentru a nu vă incomoda prea tare filmarea partidei de sex, investiţi într-un stativ sau într-o cameră video de mici dimensiuni. În acest fel o puteţi lua cu voi în pat. În orice caz webcame-urile nu sunt indicate, deoarece ele au, în general, o rezoluţie şi un frame rate slab. Aşa că mişcările voastre cele mai fierbinţi riscă să se vadă sacadat.

2. Film pentru adulţi, de calitate

Dacă vreţi să vă mândriţi cu opera voastră, investiţi şi în imaginea voastră, nu doar a filmului. Îmbracă-te în ceva minuscul şi provocator, chit că este un costum de şcolăriţă neascultătoare sau o lenjerie sexy. Nu uita să-ţi stilizezi şi zona intimă, pentru a-ţi intra cu adevărat în rol. Roagă-l şi pe iubitul tău să se aranjeze special pentru ocazie.

3. Stop-cadru, pe amândoi

Iubitul tău va fi probabil tentat să ţină el camera video în mână şi să te transforme în vedeta filmului. Nu-l lăsa să pună monopol pe filmare şi dă-i de înţeles de la bun început că vrei să fiţi un cuplu şi în film. Aşadar, filmează-l şi tu pe el din unghiurile care-ţi plac ţie cel mai mult.

Scopul pentru care investiţi într-o cameră video de mici dimensiuni este tocmai acela că puteţi pasa camera unul la celălalt pentru a surprinde cele mai fierbinţi imagini din perspectiva amândurora.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro