Provoacă-ţi un orgasm multiplu!

De Stela Moisescu pe

Nu-i aşa că te cam scot din sărite poveştile despre acele femei care au orgasm după orgasm? Iubitul tău în schimb, pare să le adore şi, deşi nu ar recunoaşte de faţă cu tine,…
… visează să fii şi tu una dintre acele femei. Poate că, în secret, şi tu visezi…

Ei bine, gata cu visarea, căci orgasmul multiplu nu este chiar aşa de greu de atins.

Secretul este să ţinteşti la un orgasm cât mai intens şi să nu te opreşti nici în ruptul capului…

Dacă creezi multă tensiune sexuală şi reuşeşti să ai un orgasm deosebit de intens ai mai multe şanse ca după el să mai vină încă unul şi încă unul.

„Toate femeile sunt capabile din punct de vedere fiziologic să aibă orgasm multiplu”, spune doctorul Barbara Bartlik.

Ai nevoie totuşi de un partener răbdător, afectuos şi altruist care să-ţi înlăture barierele psihologice şi care să ştie cum să te atingă astfel încât să găseşti uşor plăcerea.

Dacă nu ai avut până acum orgasm multiplu, nu înseamnă că e ceva în neregulă cu tine. Abilitatea de a avea orgasm trebuie învăţată.

Potrivit Institutului Kinsey, 14% dintre femei au orgasm multiplu în mod regulat.

Iată care sunt tehnicile prin care poţi învăţa cum să atingi un orgasm multiplu!

1. Fă-ţi timp pentru orgasm!

Potrivit doctorului, multe femei nu au orgasm multiplu pentru că nu încearcă sau nu acordă suficient timp partidei de sex.

O primă condiţie de a avea orgasm multiplu este să îţi acorzi tot timpul din lume pentru asta. Fără grabă, fără planuri după partida de sex sau griji cotidiene!

2. Odihneşte-te înainte

Dacă eşti obosită, vei adormi imediat după primul orgasm, dacă-l vei avea şi pe acela. Ai nevoie de suficientă energie pentru a atinge orgasm după orgasm. Multe femei se simt relaxate după primul val de plăcere şi nu se mai simt stimulate „să lucreze” pentru al doilea sau al treilea val.

Nu te gândi la orgasmul multiplu ca la a doua felie de tort, ca la o lăcomie din partea ta, ci mai degrabă ca la o compensare a partidelor de sex nereuşite, te sfătuieşte Bartlik.

3. Creează atmosfera propice

Orgasmul multiplu nu este un fenomen de tipul: stimul – răspuns. Să zicem că poţi avea un orgasm dupa o zi stresantă la muncă, dar nu te poţi delecta cu un orgasm multiplu fără o stare psihică şi emoţională înfloritoare.

Ai şanse infinit mai mari să atingi orgasmul multiplu într-o relaţie de cuplu fericită, în care iubitul te face să te simţi dorită şi apreciată. Nu strică nici să pregăteşti un decor incitant. Lumina difuză te ajută să „te pierzi” mai uşor, înlesnind drumul către plăceri nebănuite.

4. Stimulează clitorisul în timpul actului sexual

Începe partida de sex doar dacă eşti foarte excitată. Iubitul tău ar trebui să-ţi ofere un preludiu suficient de lung în care să-ţi stimulezi atât clitorisul, cât şi vaginul.

În timpul actului sexual roagă-l pe iubitul tău să te stimuleze, să-ţi atingă şi sânii şi clitorisul. Fără o partidă încinsă de sex, nu poţi atinge un orgasm multiplu.

Mulţi sexologi îţi recomandă poziţia „femeia deasupra” în care tu controlezi acţiunea, iar stimularea clitorisului o poţi face singură, în timpul frecării de bazinul partenerului.

Totuşi, dacă stai prost la capitolul condiţie fizică, poţi încerca poziţia linguriţă. Efortul este mult mai mic, iar iubitul tău îţi poate atinge fără probleme sânii şi clitorisul.

Tocmai pentru a nu depune prea mult efort sexologii îţi recomandă să nu alternezi prea des poziţiile de sex. Una şi bună poate ajuta în cazul în care nu ai anduranţă fizică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2