Ocazii inedite în care vrea să îi atingi penisul

De Stela Moisescu, pe

Valentine’s Day poate fi prilejul perfect să-i oferi iubitului tău un tratament regesc. Orice bărbat se simte măgulit atunci când iubita îi răsfaţă cea mai intimă parte a corpului.
Este greşit să crezi că-i plac doar acele atingeri ferme din timpul sexului. Nu l-ar deranja să-i acorzi puţină atenţie în partea inferioară a corpului şi în alte contexte.

Noi îţi propunem cinci moduri inedite în care poţi să îi atingi penisul, în afara dormitorului!

1. Dimineaţa… baie sau bucătărie?

Chiar dacă sunteţi nevoiţi să vă ridicaţi repede din pat, pentru a mânca şi a ajunge la locul de muncă, nu inseamnă că nu poţi să-l binedispui cu câteva atingeri spontane. Dacă sunteţi amândoi în baie şi vă spălaţi pe dinţi, poţi face să treacă mai repede timpul de periere, atingându-l uşor cu mâna liberă. Poţi să-l apuci repede, în joacă, pentru a-l trezi mai repede din starea de somnolenţă.

Mai apoi, la micul dejun, după ce mâncaţi, nu ezita să te aşezi la el în braţe, în timp ce vă beţi cafeaua. Chiar şi două minute în care vă atingeţi tandru pot schimba cursul zilei voastre!

2. Surprinde-l când stă concentrat la birou

Trecem la un tratament mai agresiv, dar care o să-l surprindă extrem de plăcut. Dacă îl vezi că se enervează şi nu mai dă niciun randament când stă la calculator, ridică-i moralul cu o partidă spontană de sex oral. Pur şi simplu întoarce-i scaunul sau strecoară-te sub birou şi oferă-i câteva săruturi bine plasate, care să-i dea de înţeles care sunt intenţiile tale şi vezi cum reacţionează. Dacă îl vezi că e dispus să ia o pauză, continuă…  

3. Fă-i un masaj erotic sub duş

Cuplurile îndrăgostite tind să transforme duşul într-o activitate foarte romantică, cum ar fi spălatul reciproc. Când ai ajuns cu buretele în zona lui intimă, zăboveşte puţin asupra ei şi oferă-i un masaj erotic. Iată 10 tehnici de masaj erotic al penisului.

4. În timp ce conduce…

O altă manieră de a-i răsfăţa zona intimă este să o faci în timp ce iubitul tău este angajat într-o altă activitate care îi face plăcere, cum ar fi condusul maşinii. Unde mai punem faptul că este un loc semipublic, ceea ce îl incită şi mai tare. Din aceleaşi considerente, dă-i lui mai multe plase de la supermarket şi atinge-l când sunteţi în lift cu mâna liberă.

5. Lipeşte-ţi trupul de „el” când sunteţi în public

Alteori iubitul tău ar vrea pur şi simplu să te lipeşti de zona lui intimă, mai ales când contextul nu vă permite să treceţi la atingeri mai indecente. Te poţi lipi uşor de el când sunteţi pe ringul de dans sau când aşteptaţi la o coadă interminabilă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!