Ce impresie faci celor din jur în funcţie de numele tău

De Stela Moisescu pe

Cifra 1

Cei care te cunosc îşi dau repede seama că eşti un spirit liber. Chiar şi cei mai puternici preferă să nu-ţi stea în drum. Ceilalţi te văd ca pe o tipă independentă, aşa că orice încercare de a te controla este inutilă. Nu-ţi schimbă nimeni ideile şi de aceea îi intimidezi uneori pe oameni. Laşi impresia că nu eşti dispusă să faci niciun compromis. Totuşi, reuşeşti să-i atragi pe cei din jur datorită atitudinii tale originale şi creative. Este important să fii mai receptivă cu ceilalţi, dacă vrei să creezi legături mai profunde.

Cifra 2

Oamenii se simt importanţi în preajma ta, pentru că ştii să empatizezi cu ei, să-i înţelegi şi să le apreciezi părţile bune. Pari o femeie prietenoasă şi lipsită de fiţe. Vei avea unele dificultăţi în relaţionarea cu alte femei, care te pot subestima din pricina firii tale gentile. Le vei surprinde, aşadar, cu latura ta mai puternică, pe care o scoţi la iveală doar la nevoie. În schimb, eşti foarte plăcută în ochii bărbaţilor. Ai un sex-appeal de necontestat. Atragi repede atenţia bărbaţilor datorită gingăşiei tale. Pari o tipă sinceră, care ştie să se bucure de lucrurile mici.

Cifra 3

La prima vedere emani multă energie şi încredere de sine. Eşti o tipă glam, care atrage privirile sexului opus, dar şi invidia domnişoarelor. După un timp femeile constată că au multe de învăţat de la tine. Le inspiri să-şi dorească să fie ca tine pentru că ai multă charismă. Firea ta optimistă şi romantică îi face pe bărbaţi să se îndrăgostească foarte rapid de tine. Nu mulţi au curajul să-ţi mărturisească asta. În mod clar eşti o tipă populară. Ai grijă însă. Tinzi să dezvolţi relaţii superficiale. Lasă-i pe cei din jur să-ţi cunoască şi slăbiciunile, pe care ştii să le maschezi atât de bine.

Cifra 4

Tu faci o impresie excelentă la orice interviu de angajare! Câştigi dintr-un foc respectul celorlalţi, pentru că pari o tipă matură şi responsabilă, care este mereu în cunoştinţă de cauză. Şi în plan personal oamenii te preferă pentru prietenii solide, pentru că le câştigi imediat încrederea. Toţi cei care te cunosc ştiu că se pot baza pe tine oricând. Ştiu că tu eşti omul care găseşte cea mai bună soluţie, atunci când apare o problemă. Deşi îţi place să le inspiri siguranţă celor din jur, ar trebui să ai grijă şi să analizezi mereu intenţiile celor care apelează la ajutorul tău.

Cifra 5

La prima vedere eşti o tipă cu lipici. Ştii să animezi atmosfera cu glumele piperate şi conversaţiile joviale. Primeşti o mulţime de invitaţii de ieşit în weekend. Ceilalţi te percep uşor plină de tine, dar consideră că tocmai acesta este farmecul tău. Preferi să trăieşti în moment şi să-ţi satisfaci fiecare poftă. Prin atiudinea ta aventurieră şi lipsită de inhibiţii ai puterea să dărâmi tabuurile altora. Aşadar, tu dai tonul distracţiei. Problema este că unii oameni se aşteaptă să-i surprinzi de fiecare dată, aşa că s-ar putea să fii dezamăgită de nişte aşa-zişi prieteni.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3