Ce impresie faci celor din jur în funcţie de numele tău

De Stela Moisescu pe

Cifra 6

Oamenii vin la tine pentru o vorbă bună şi se relaxează total în compania ta. Emani compasiune şi bunătate, iar cei din jurul tău ţi se confesează şi au încredere oarbă în tine. Tu ştii secretele tuturor. Aşa că în mâinile tale stă o putere imensă, pe care nu o foloseşti însă. Uneori tinzi chiar să sacrifici binele tău, pentru a apăra pe altcineva. Oamenii îţi admiră bunele intenţii şi caută să îţi câştige prietenia, dar puţini vor fi în stare să te trateze cu aceeaşi onestitate şi căldură. Tinzi să vezi bine din oamenii, aşa că trebuie să fii mai atentă pe cine susţii necondiţionat.

Cifra 7

Puţină lume va avea curajul să te abordeze. Pare că n-ai nevoie de nimeni în preajma ta. Totuşi, cei care cred că se pot ridica la înălţimea aşteptărilor, intră cu tine într-un joc al seducţiei, platonic sau erotic, pentru că ai un mister aparte, care intrigă. Tocmai de aceea, toată lumea te respectă şi te tratează preferenţial. Ridici standardele doar prin simpla ta prezenţă. Impresia pe care o faci celor cu care socializezi este că eşti o femeie distinsă şi înţeleaptă. Totuşi, ar trebui să fii mai deschisă pentru a lega mai multe relaţii. Cei care te cunosc tind să joace uneori teatru pentru a te impresiona.

Cifra 8

Ceilalţi te văd ca pe o femeie descurcăreaţă, întreprinzătoare, care poate face foc din scrum. Emani în jur competenţă şi entuziasm, o combinaţie explozivă. Pari o tipă raţională, nu sentimentală, aşa că mulţi bărbaţi te apreciază şi caută să-ţi câştige prietenia. Reuşeşti să-i motivezi pe cei din jurul tău să-şi dea mai mult silinţa şi chiar să se autodepăşească. Vor să fie eficienţi ca tine şi să-ţi câştige respectul. Dai impresia că eşti o tipă caldă şi generoasă, odată ce oamenii au trecut de testele tale. În cercul de prieteni eşti mereu veselă şi le dai şi lor această stare.

Cifra 9

Furi privirile tuturor şi eşti genul acela de apariţie care inspiră ori admiraţie, ori invidie. În  orice caz, nimeni nu rămâne indiferent atunci când se află în preajma ta! Ţie îţi place să te joci cu cei care încearcă să te ia peste picior şi afişezi o aroganţă tachinatoare. Cei care trec peste aparenţe îşi dau seama că dincolo de calmul şi stăpânirea ta de sine, ai şi o latură mai sensibilă, pe care o dezvălui mai ales prin acte umanitare. Cei care te cunosc ştiu că poţi deveni emoţională, mai ales la problemele altora. Mereu cauţi să dai sfaturi şi să-i ajuţi pe cei din jurul tău.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3