5 motive pentru care nu trebuie să mimezi orgasmul

De Revista Unica, pe

Dacă ar fi să ne luăm după statistici, 70% dintre femei se prefac că au orgasm în timp ce fac dragoste.

Să fie aceasta consecinţa faptelor decrise de alte statistici, şi anume că un act sexual durează, în medie, în jur de 21 de minute, iar o femeie are nevoie de circa 30 de minute ca să aibă orgasm? De ce s-ar preface doamnele din procentul îngrijorător? Poate că, pur şi simplu, nu le place cum se manifestă iubitul, şi fac spectacolul ca să se termine totul mai repede? Sau, pur şi simplu, pentru că ştiu că orgoliul masculin are nevoie de încurajări. Oricare ar fi adevărul, rezultatul nu e satisfăcător pentru niciuna din părţi. Şi iată de ce:

1  El îşi poate da seama. Semnele apariţiei orgasmului la femeie nu sunt un secret pentru cineva cu adevărat curios. Le găseşti pe internet în doi timpi şi trei mişcări: respiraţie sacadată, pupile mărite, buzele roşii, calmarea mişcărilor imediat după orgasm, sensibilizarea clitorisului… Dacă ai un bărbat deştept, te poate „prinde“ în orice moment.
2 Pierzi şansa de a avea un orgasm real. Cu riscul de a ieşi cu orgoliul uşor „şifonat“, merită să afle că performanţele lui au nevoie de îmbunătăţiri. Dacă găseşti tonul potrivit şi metoda, iubitul tău o să fie dispus să facă toate eforturile.
3  Îi încurajezi brutalitatea. O să spui: „În acele momente, bărbaţii îşi arată latura animalică“. Ai dreptate, pe unii e greu să-i potoleşti. Dacă ai parte de un asemenea exemplar, nu-i încuraja pornirile. Dacă nu-ţi place să faci dragoste cu el şi nu-i spui, frustrarea o să te doboare până la urmă. Pune-i filme erotico-romantice până leşină. Prefăcutul nu e o soluţie.
4 E ca şi cum ai crede, în sinea ta, că el e prost. Şi tu care declari că îl iubeşti! Pentru el chiar contează ca iubita lui să fie împlinită, fie şi numai ca să-şi demonstreze lui cât de bun e. De ce să nu-i dai această şansă, mai ales că te avantajează în primul rând pe tine?
5 Te ascunzi după deget. Chiar dacă dai impresia că eşti o bombă sexuală, la ce te ajută? Fenomenul „orgasm“ chiar există! Orgasm în timp ce faci dragoste cu un bărbat, nu de una singură, când te masturbezi. Relaxează-te, roagă-l să te ajute să afli şi tu „ce-i aia“. Abia atunci o să simtă că e important.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!