5 moduri prin care îţi transformi fiecare zi în Ziua Îndrăgostiţilor

De Adina Radu pe

Ziua Îndrăgostiţilor, Dragobetele sau mai popular cunoscută drept Valentine’s Day, nu este celebrată de toată lumea, pentru că mulţi fie nu au un partener cu care să petreacă ziua, iar alţii se simt forţaţi să fie romantici în această zi.
Cu toate acestea, Ziua Îndrăgostiţilor nu înseamnă doar să stai cu iubitul şi să faceţi împreună lucruri excesiv de romantice sau să vă faceţi cadouri dulci, ci celebrarea dragostei pe care o porţi pentru partener, pentru prieteni, pentru oamenii din jur.
Iar dragostea, un sentiment de care pare că ducem lipsă în ultima vreme, nu ar trebui sărbătorită o singură zi pe an, ci cu orice ocazie şi nici nu este nevoie să te pui în ipostaze delicate făcând asta. Iată 5 idei:
Zâmbeşte
Zâmbetul este infecţios, dezarmant şi toţi din jur te vor percepe ca pe o persoană deschisă şi foarte prietenoasă. În plus, cu cât vei zâmbi mai mult, cu atât te vei simţi şi tu mai optimistă sau chiar veselă. Zâmbeşte-le şi străinilor, le vei face ziua mai bună!
Dragoste: Bagajul emoţional îţi poate îmbunătăţi viaţa sexuală
Sună-ţi părinţii
De când n-ai mai vorbit cu ai tăi? Munca îţi ocupă cea mai mare parte a zilei, seara te vezi cu iubitul sau te iei cu alte treburi pe acasă şi uite aşa se adună săptămânile de când nu ai mai stat câteva minute de vorbă cu mama ta. Programează-ţi câteva minute în care să le dai un telefon părinţilor tăi şi nu uita să le spui că îţi este dor de ei şi că îi iubeşti.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă

Ce este embolia cu lichid amniotic - de ce apare și cum se manifestă