6 moduri indecente de a iniţia sexul

De Stela Moisescu pe

Bărbaţii se plâng că noi nu iniţiem sexul pe cât de mult şi-ar dori ei. Dacă ai căzut în păcatul comodităţii, îţi propun şase moduri indecente de a iniţia sexul.
Propunerile fără perdea venite din partea ta sigur îi vor gâdila orgoliul şi îi vor da fiori de plăcere, aşa că merită să iei atitudine şi să dai tu tonul sexului de acum înainte… măcar ocazional!

Iată şase moduri prin care îl poţi surprinde cu o propunere cel puţin indecentă!

Iniţiază sexul cu un striptease improvizat

Atunci când ajungi seara „obosită” de la serviciu, zăboveşte puţin asupra procesului de dezbrăcare, care se petrece de obicei în doi timpi şi trei mişcări. Dacă iubitul tău stă pe canapea sau la calculator pur şi simplu aşează-te în aria lui vizuală în timp ce îi spui două, trei vorbe de genul: „Parcă aş avea chef de ceva inedit, ma simt plictisită…”.

Aşa îi atragi atenţia şi poţi începe să renunţi la haine. Ideal ar fi să porţi o pereche de pantofi cu toc pe care să îi păstrezi în picioare. Desfă nasturii de la cămaşă unul câte unul în timp ce îi arunci o privire languroasă.

În cazul în care nu prinde mişcările tale, sigur îi dai de înţeles ce îl aşteaptă dacă arunci cămaşa spre el. Mai departe, renunţă unul câte unul la obiectele vestimentare cu mişcări senzuale şi… mergi la el.

Iniţiază sexul cu o şoaptă fierbinte în public

Cine spune că trebuie să fiţi în intimitatea propriei locuinţe pentru a iniţia o partidă de sex? O poţi face şi în public. Când ajungeţi într-un loc mai ferit, apropie-te cu buzele de urechea lui pentru a-i şopti cât de mult îl doreşti sau cât de sexy arată (da, şi bărbaţii adoră complimentele). Mai apoi punctează şoaptele fierbinţi cu o muşcătură gentilă de lobul urechii sau orice alt tip de atingere care îi place lui în zona urechilor şi a gâtului.

Iniţiază sexul cu un sms provocator

În timpul programului de muncă un sms provocator primit sigur îl va impulsiona să muncească mai cu spor. Numai tu decizi conţinutul sms-ului în funcţie de preferinţele voastre, dar mergi la sigur dacă îi spui direct ce îl aşteaptă când ajunge acasă. Astfel îi pui sângele în mişcare cu mult timp înainte, iar anticiparea este cel mai bun afrodisiac.

Iniţiază sexul când se aşteaptă mai puţin

O modalitate, opusă celei de mai sus, dar la fel de eficientă, este să iniţiezi sexul atunci când se aşteaptă mai puţin. În acest fel surpriza este maximă. Există mai multe moduri prin care îl poţi aborda.

În timp ce vă uitaţi la un film (o comedie romantică la care crede că tu te uiţi cu interes şi de care el vrea să scape) ia-i mâna în palma ta şi sărută-i uşor degetele, uitându-te în ochii lui cu subînţeles. Dacă eşti o fire mai directă, poţi începe să îl atingi într-un mod indecent sau te poţi sui pe el, dându-i de înţeles că doar până acolo a plătit preţul la vizionarea filmului.

O altă manieră de a-l surprinde este la duş. În timp ce el se dezbracă, iar pe tine te ştie la bucătărie, alătură-i-te sub duş, cu pretextul că ai şi tu chef de câteva clipe dezbrăcată cu el.

Desigur, îl poţi scăpa de spălatul vaselor cu o invitaţie în dormitor. Nu va ştii pentru ce să îţi fie recunoscător mai întâi.

Iniţiază sexul dimineaţa, cât încă este adormit

Te-ai trezit înaintea lui? Profită de clipele de răgaz dinaintea alarmei ceasului pentru a iniţia o partidă de sex. În timp ce doarme încă plasează o mână în zona lui intimă pentru o trezire în forţă. Abţine-te să îl săruţi înainte, căci primul lui gând matinal va fi că aveai chef să îi dai doar un pupic. Mulţi bărbaţi spun că şi-ar dori să fie treziţi cu o partidă de sex oral, pentru ca dimineaţa să fie perfectă. Ai grijă, doar, ca sexul oral să fie aperitivul.

Iniţiază sexul cu o invitaţie sexuală

Această metodă de iniţiere a sexului presupune puţină planificare. Îi poţi trimite un mail cu o invitaţie cel puţin inedită, în cazul în care ştii că iubitul tău merită o surpriză de proporţii. În mail, specifică-i timpul, locul şi activitatea, în funcţie imaginaţia ta. Poate fi vorba de o petrecere cu jocuri erotice, la voi în dormitor, sâmbătă seara, în care el este invitatul de onoare.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro