Metode ciudate de a atinge orgasmul

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:47

Căscatul orgasmic

Un medicament antidepresiv pe bază de clomipramină a oferit efecte secundare neaşteptate unor pacienţi, atât femei cât şi bărbaţi.
Ori de câte ori căscau, fie că era din cauza somnului, a lipsei de oxigen dintr-o încăpere, sau în mod deliberat, aceşti oameni, în mare majoritate femei, aveau orgasm.
Nu se ştie exact de ce acest medicament acţionează în acest fel ciudat şi provoacă orgasme induse de căscat, dar pacienţii care s-au vindecat de depresie au ales să-l ia în continuare şi chair au cerut medicilor să le mai prescrie.
Circa 5% din pacienţii trataţi cu clomipramină pentru depresie au anunţat că au orgasm atunci când cască, deşi medicamentul se pare că inhibă posibilitatea de a simţi plăcere sexuală la restul oamenilor.

Sportul poate descătuşa energia

Există multe studii pe acest subiect, dar concluzia este mereu aceeaşi: multe femei au orgasm în urma unor exerciţii fizice la sală, mai ales când vine vorba de exerciţii pentru zona abdomenului (core).
Femeile care „beneficiază” de orgasme induse de activitatea fizică a muşchilor abdominali nu sunt puţine şi pe lângă ele, există şi mutle femei care spun că resimt plăcere sexuală într-o oarecare măsură, după acest tip de exerciţii.
Sursa foto femeie pat: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!