Adu înapoi magia în cuplu de Sărbători

De Stela Moisescu, pe

Dacă relaţia ta şi-a pierdut magia de la început, îţi propun o misiune de salvare, bună de iniţiat chiar acum, în timpul sărbătorilor de iarnă. Încearcă cele trei jocuri în cuplu…
… menite să vă readucă magia de la început.

Sigur sunteţi în concediu?

V-aţi decis ca în acest an să vă luaţi concediu, special pentru a vă răsfăţa în doi. Ţine minte acest lucru şi evită să îţi ocupi timpul cu tot felul de „amănunte”, dacă tot eşti în concediu. Lasă grijile şi atitudinea eficientă la serviciu. Acum e vremea să acordaţi atenţie doar cuplului.

Amândoi aţi deprins un automatism la locul de muncă: să câştigaţi! Asta înseamnă că staţi pe pilot automat nouă, zece ore pe zi… plus orele suplimentare. Iar în acest timp sunteţi competitivi, responsabili şi în panică de timp. E greu să renunţi la acest tip de comportament, în alertă, când eşti cu persoana iubită, doar pentru că a început concediul.

Aşadar, relaxaţi-vă în primul rând. Iată trei idei jucăuşe ce merită încercate de Sărbători.

1. Ieşi la agăţat cu iubitul

Ajungi într-un local întunecos, afară plouă, iar tu iţi dai jos jacheta şi te aşezi la bar să comanzi ceva. Lângă tine se află un bărbat misterios care se oferă să-ţi cumpere o băutură. Accepţi. Vă uitaţi insistent unul în ochii celuilalt şi povestiţi câte ceva despre voi. Flirtezi pentru prima oară în ani! Eşti curioasă dacă mai ai, incă, acea puterea de seducţie… Aşa că îl inviţi la tine acasă.

În sfârşit ai parte de aventura de-o noapte de care ţi-era dor sau… pe care n-ai avut-o niciodată.

Unde este iubitul tău în tot acest tablou? Chiar lângă tine! El este bărbatul din bar… cel care îţi oferă clipe de vis.

2. În căutarea comorii

Tuturor ne plac surprizele, dar şi mai mult ne place senzaţia de anticipare şi indiciile de dinainte. Aşa că pregăteşte-i iubitului tău ceva inedit în concediu. Joacă-te cu răbdarea lui! Oferă-i multe indicii şi lasă-l să fiarbă în suc propriu.

O idee ar fi să închiriezi o cabană la munte sau chiar o cameră de hotel. Contează doar să fie ceva izolat, departe de copii, dacă aveţi, de telefoane şi alte surse de stres. Rezervă cu câteva zile înainte locaţia, pentru a avea timp să-i oferi indiciile. Începe prin a-i lăsa bileţele: „Ţi-am pregătit ceva de Revelion, în ziua X… să nu-ţi faci planuri!”. Pune-l undeva la vedere.

În ziua următoare îi poţi scrie unul nou: „Abia astept să fim singuri”. Lângă el pune un con de brad, pentru a-i sugera că mergeţi la munte.

Mai apoi, prefă-te că ai uitat cumpărăturile pe masa din bucătărie. Nu e vorba despre legume, desigur, ci despre un ambalaj din care iese o dantelă neagră. Când va cerceta conţinutul, va descoperi un obiect de lenjerie. Sexy! Lângă ea aşează un bileţel pe care poţi scrie: „Imaginează-ţi cum va arăta pe mine”… sau orice alt mesaj care crezi că-i va trezi interesul.

Secretul acestor câteva zile pline cu indicii este să joci bine rolul: păstrează misterul şi nu-i spune absolut nimic în afară de conţinutul bileţelelor şi eventualele cadouri.

3. Totul pe porunci

De când nu te-ai mai jucat cu el celebrul poker pe dezbrăcate, ori adevăr sau provocare? Aminteşte-ţi cât de distractiv era să joci totul pe porunci, ori amuzante, ori incitante. Aşa că poţi să reînvii senzaţia!

Nu vă trebuie decât un pachet de cărţi de joc şi multă, multă fantezie. Vei avea nevoie de ea ca să-ţi chinuieşti iubitul cu porunci care mai de care… Voi alegeţi regulile jocului, provocările şi cum îl „pedepsiţi” pe cel care pierde. 

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!