Locuri inedite în care poţi face sex

De Unica.ro pe

Sugestiile de locuri inedite pentru sex sunt adesea greu de pus în practică. Dacă te-ai săturat de banalul dormitor şi nici nu-ţi place să rişti, există soluţii!
Iată câteva locuri speciale de făcut dragoste care sunt uşor de încercat!

În cort

Apropierea de natură va transforma totul în ceva foarte, foarte incitant. Este indicat totuşi să nu încercaţi poziţii prea complicate pentru că efectele ar putea fi dăunătoare. Menţineţi totul simplu iar experienţa va fi, cu siguranţă, memorabilă.

În parc

În toiul noţii sau dimineaţa devreme puteţi transforma banala bancă din parc într-un loc special de făcut sex. Aveţi mai multe posibilităţi de poziţii, însă trebuie să fiţi pregătiţi pentru ca agenţii de pază să nu vă surprindă.

În pădure

Orice partidă de sex în aer liber aduce un plus de adrenalină situaţiei însă, în acest caz aveţi grijă la insecte. Există şi soluţii la îndemână, cum ar fi spray-urile. Vi le puteţi aplica pe corp pentru a îndepărta insectele. Ai grijă însă, să nu afectezi zonele unde partenerul va dori să te sărute.

Pe masa din bucătărie sau pe maşina de spălat

Folosiţi-vă în acest caz de ce găsiţi în jurul vostru. Poate fi vorba de o spatulă pentru cei cărora le place ca din când în când să fie plesniţi. Totodată aveţi grijă să eliminaţi acele unelte „periculoase”, cum ar fi cuţitele şi furculiţe. În cazul maşinii de spălat nu uitaţi să apăsaţi butonul de pornire…

În maşină

Toată lumea crede că cel uşor se poate face sex pe bancheta din spate a maşinii. Voi doi puteţi să lăsaţi scaunul pasagerului din dreapta mult pe spate, iar tu poţi sta deasupra lui. Va fi ceva de neuitat!

În duş sau în cadă

Este locul în care, cu siguranţă, nu vă puteţi plictisi dacă vă doriţi o partidă fierbinte. Un masaj cu buretele ca preludiu şi prosoape pufoase după- iată cum vă puteţi răsfăţa! Cât despre act, aveţi grijă să nu alunecaţi şi să nu vă loviţi, dacă aveţi un spaţiu restrâns.

Sursă: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro