27 de legi ciudate despre sex

De Stela Moisescu, pe

Amendă pentru flirtat, închisoare pentru sex anal şi aprobare doar în cazul sexului cu lumina stinsă. Acestea sunt doar câteva dintre legile ciudate despre sex.

Iată care sunt cele mai bizare 27 de legi despre sex din întreaga lume!

1. În timp ce în California adulterul este pedepsit prin lege cu o amendă de o mie de dolari sau închisoare un an de zile, în Arkansas şi Virginia primeşti doar o amendă între 20 şi 100 de dolari.

2. Potrivit unei legi cel puţin bizare, în Illinois le este interzis mirilor să facă sex în ziua nunţii, dacă au ieşit la vânătoare sau la pescuit.

3. În Kansas sexul anal este pedepsit cu până la şase luni de închisoare, iar în Maryland pedeapsa variază între unu şi 10 ani de închisoare.

4. În Buckfield şoferul de taxi nu are voie să ceară bani pasagerului dacă îl ia dintr-un loc în care s-au vândut băuturi alcoolice şi îl duce acasă, iar pe drum cei doi fac sex.

5. În Maryland prezervativele nu au voie să fie vândute în automate decât dacă se găsesc de cumpărat şi băuturi alcoolice în aceeaşi incintă.

6. În New Jersey este ilegal ca doi bărbaţi să se masturbeze reciproc sau unul în prezenţa celuilalt, altfel primesc drept pedeapsă trei ani de închisoare.

7. În New York  poţi primi o amendă de 25 de dolari pentru flirtat. Sunt luaţi în vizor în special bărbaţii care întorc capul după femei pe stradă şi se uită la ele într-un mod… sexual.

8. În Oklahoma nu ai voie să te masturbezi în timp ce urmăreşti un cuplu care face sex pe bancheta din spate a unei maşini parcate într-un drive-in cinema.

9. În Dakota de Sud camerele hotelurilor trebuie să aibă două paturi, iar cuplurile nu au voie să facă sex pe podea, între paturi.

10. În Texas doar farmaciştii au voie să vândă prezervative. Nici măcar medicilor nu le este permis, altfel sunt acuzaţi de practicarea ilegală a medicinei.

11. În Utah este ilegal să faci sex într-o ambulanţă.

12. În Wisconsin este ilegal ca un bărbat să tragă cu arma în timp ce partenera lui are un orgasm.

13. În Wyoming este interzis prin lege să provoci sau să ajuţi o persoană sub 21 de ani să se masturbeze.

Citeşte pe pagina următoare alte legi sexuale ciudate!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!